Deleted33000 hilalaselll4 evet hep onu kullanirim bemde çoğu deterjan geçmişi var çok severim güzel kokan deterjanları🤭🤭
Deleted33000 eslem2121 evet oda güzel yeni bitti benimde ama benim dolaplar biraz yağ tuttu açıkçası 🙈🙈🙈
Deleted33000 Alya05 ha sen krem olan cifi diyorsun onu da sonra durulamasi zoruma gidiyor 🤭🤭ben galiba sihir olsun istiyorum 🤣🤣🤣🤣
Alya05 Deleted33000 evet canm çif krem o iyiidr vala evet durulaması zor ama biliyorsun ki yağ kalıntısı kalmıyor
Deleted33000 marlam ben oncak başka odaya koyabilirim bebeğim daha 10 aylık dışarı çıkaracak kimse olmuyor kv var ama enfeksiyon dan korkuyorum göndermek istemiyorum açıkçası
marlam Deleted33000 ya anladım canım küçükmüş daha bebişin sen bilirsin nasıl yapmak istiyorsan uyuduğu zaman odanın kapısını kapat camları aç temizle
demirrleydi_ Deleted33000 yok aşkım onlar fazla buhar vermiştir benim var bir buçuk yıldır kullanıyorum kullandığım hiç bir dolap kabarmadı
hd_d Deleted33000 tamam askm onla yapiver ozmn ama ben cifin yesil ve pembe yi cok seviyom hem cok guzel kokuyo hemfe guzel temizliuo🤣🙈
Deleted33000 hilalaselll4 sadece mutfakta değil o leke uzmanı aslında kanepe koltuk ta leke varsa hemen çıkıyor baya etkili ben banyo lavabo tuvalete de sıkıyorum