minikanne123_ Deleted33000 evet tertemiz yapıyor yağ falan bırakmıyor yağlı olan yerlere de asperox kullanıyorum
Deleted33000 Havin49_ ayy enfeksiyon olmustur kız o akması varmiydi kiyamam kulak ağrısı da fena bişey
Havin49_ Deleted33000 bizi doğdudugundan beri sıvı birikmesi var cnm ya bu ah veya önümüzdeki ay tüp takılacak
marlam Deleted33000 beni emzik olarak görüyor canım hep memede kalmak istiyor yanından ayrıldığım zaman da hemen uyanıyor bu yüzden bende yanında uyuyorum 😂 gece uykusuzluğa kadar kötü bir şey yok valla insan ister istemez korkuyor
Deleted33000 marlam evet kuzum biz bunları nasıl sütten keseceğiz şimdiden onu düşünüyorum ama ben sütten kesmeden önce bişeye daha alistirip o şekilde biraktiririrm değilse çocuk boşluğa düşer
marlam Deleted33000 ne biberon nede emzik tutuyor sütten nasıl kesecem diye korkuyorum valla seninki emzik veya biberon tutuyor mu
-Cennetkusuannesi- Deleted33000 ben cif ultra spreyiyle yapıyorum yağlar anında akıyor onu deneyebilirsin
-Cennetkusuannesi- Deleted33000 ben çok memnunum yeni taşındığım ev gerçekten çok kirliydi mutfagı bununla cıktı sapsarı aktı fayanslar falan