pengumommy İkizlerim olacak birine dedemin adını koyacağım çift isim olsun istiyrouz ama iilla ikizlerde isimler uyumlu mu olması gerekir😅 iki isim arasinda mi uyumlu olması gerekir fikirlerinizi merak ediyorum😅
yineaylardankasim pengumommy Tam tersi uyumlu isim istemezdim ben çocukları birbirine kodluyormuş gibi geliyor 😄
3oglanannnesi pengumommy benim ikizim var biz eda seda koymuş annem benim ikizlerim oldu eymen egemen istedim eşim sevmedi eymen Ertuğrul koyduk bence önemi yok ikiz de olsalar ayrı 2 bireyler
baltuntas pengumommy ben ikiz veya kardeşler arası uyum olmaması taraftarıyım ilk çocuk diğer çocuğun ismini neden etkilesin hani içine siner çok istersin anlamı güzeldir ayrı ama özellikler bir çocuğun isminebaplı olarak diğer çocuklara isim koymak beni üzüyor mantıklı gelmiyor ❤️🩹
ikizannesiiiiiiii pengumommy benimde ikizlerin isimleri uyumlu değil bir birlerine yakında değiller yakın olmasına takılmıyorum çünkü her biri ayrı birey ve ikisininde hayatlarınayrı olacak yakın isimi o yüzden önemsemedim ana kızımın birinin adı kayınvalidemin adı eşim koydu ilerde beğenmeyebilir ismini o yüzden yakınlıktan ziyade ikisininde modern isimlere yakın olması daha iyi
ARYa143 Yoo gerekmez, anlamlı ve güzel çağrışım yapması önemli 👌🥰 ama uyumlu da olunca daha hoş olur elbette hayırla gelsinler 🤗🤗
pengumommy ARYa143 soylenmeis güzel isimler var fakat anlam.bakimidnan çok dolu değil o yüzden istemiyorum bulamıyorum anlamlı güzel olsun istiyorum
ervi Benim ikizlerimin biri erkek biri kız doğmadı henüz onlarda uyum aranırmı bilemedim. Kızım 3 yaşında ismi Erva doğacak kızımın ismini de Meyra koymak istiyoruz. Oğlana bulamadık henüz
pengumommy ervi ailem cevremdekilernuyumlu olsun diyor ama bana saçma geliyor bir fikir almak istedim
allyslife ervi hoşunuza gider mi bilmem ama bir tanıdığımın da ikizleri vardı Meyra ve Mirza koymuşlardı, görünce bir söylemek istedim. Sağlıkla doğsun bebişler👼🏻
Aysunays pengumommy benim kızlarımın isimleri birbirleriyle o kadar uyumsuz ki tek bir harfi dahi aynı değil 😅 uyumlu olması şart değil bence
pengumommy Aysunays bencede öyle de katılıyorum hamilelik hormonalei neyse insanların dediklerine çok takılıyorum
ARYa143 pengumommy ooo en eğlencelisi🤭😂😂👏 Safa - Merve Dicle- Fırat Ece - Ege Ayşe - Ali Feyza - Mirza Ömür - Ömer Yağmur - Toprak Şimdilik bunlar geldi 🤭😂🤗
pengumommy ARYa143 teşekkür ederim 😂😍kız erkek olduğu için yani çoksa yakın şeyler olmiyor ama önerileriniz guzelmis
ARYa143 pengumommy yakın olmasa da olur ya anlamı güzel olsun, ben gebeliğimin bsşınds ikizden şüphelenmiştim de ondan ikili isimler vardı birkaç kafamda 🤭😊😊
ervi allyslife çok güzelmiş isimleri bizde çok kararsız kaldık çok uyum arayan biri dğlm şuan kararsızız bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler