Minikkusumm_ Kızlar selam , 13 mayısta beta 109 bir gün sonra 78 sonraki gün 198 Ayrıca 13 mayıstan beri gün içinde birkaç kere kanama oluyor rengi ya kırmızı ya kahverengi , göğüslerde hassasiyet var , bel ve kasık ağrısı var , bu durum beni korkutuyor :(
lokismommy Minikkusumm_ yüksek çıkıp düşmesi ve sonra yüksek çıkması pek sağlıklı bi durum gelmedi bana bi de kanamanız da varmış keşke bi acile gitseniz hemen :(
bmbibdm Minikkusumm_ kanama miktarınızda cok önemli lekelenme şeklinde mi yoksa ped doldurcak kadar oluyor mu
Minikkusumm_ fatmabaki hayır ilki acilden ikincisi sağlık ocağı üçüncüsü ise normal kontrol zamanı hastanede verdim
yldzz01 Minikkusumm_ farklı yerlerde verılen beta degerlerı farklılık gosterebılır kanama bazen dusuk olmuyor ama bazende dusuk seklınde dusunuluyor doktora gorunursenız en dogrusunu o soyler hayırlı haberler alın
Eldgrn Minikkusumm_ Bildiğim kadarıyla sağlıksız gebelik olarak ele alınıyor bu durum. Yinede doktorunuz takip edilen günlerde daha iyi bilgi verir.
yldzz01 Minikkusumm_ cumaya kadar gec degıl mı bugunden gıtsenız kanamanız oldugunu soylesenız belkı ılac verırler
Minikkusumm_ kedilivebebeli baktırdım sağlıksız gebelik dediler yarın doktoruma görünücem çünkü betam tekrar düştü