Baby214 38+2 haftalık bugün hareketlerinde azalma var önceki zamanlara göre yarın kontrolüm var perşembe sezaryen olcam ama kafama takıldı hareketleri normalde çok hareketli bir bebek ama bugün fazla hissetmiyorum sizce acile gitmeli miyim?
iremm24 Bende 36. Haftadayım benimkinde de hareketlerde azalma var tedirginim suyum fazla o mu bebeğimi etkiledi diye korkuyorum hissediyorum ama eskisi gibi hareketli değil tekme yok kayma şeklinde gezinti var az da olsa :( Allahım bebeklerimizi korusun ..
Baby214 iremm24 en son geçen hafta perşembe kontrole gittim herşeyi normal yolundaydı pazartesi kontrole gel dedi perşembeyede sezaryen günü verdi ama bugün az hareket ediyor tedirgin oldum amin inşallah Rabbim tüm bebişleri korusun
minikbirtomurcuk Baby214 benımde aynı gün sezeryanım var bebişin hareketleri azaldıysa doktorun ile iletişime geç bence bu haftalarda hareket takibi önemli inşallah bişey yoktur kalbini ferah tut 🫶🏻
Baby214 Blossommm şimdiye kadar çok hareketli bir bebekti ama sürekli hissederdim sert olurdu hareketleri bugün bir gariplik var
Baby214 Blossommm gidecem galiba tedirgin oldum biraz fazla bir işde yapmadım bugün yorulacak ama bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir
Baby214 minikbirtomurcuk doktor numarası yok devlete gidiyorum 4 yaşında kızım var annem yanına gelecek onu bekliyorum acile gidecem inşallah yoktur bi sıkıntı yine hissediyorum ama normale göre az