nurfeyz Kızlar Bilge ismi sizce nasıl çok kararsız kaldım unisex isim gibi duruyor ama kız bebeğe gider mi
[silindi] nurfeyz unisex evet ama önceden nekadar bilge tanidıysam kızdı yeni yeni erkeklere de koyuyorlar :)
nurfeyz dilaradoyan herkes çok olgun bir isim diyor Bilge için kızınız ne kadarlık öyle bi yansıma hissettiniz mi 🙈
merve2116 nurfeyz Bilge ismi güzel ama daha güzel isimler var bn siz yerinizde olsam çocuğuma daha güzel bir isim birakirim bnde çok kararsisizim bu konuda çok isim var ama bnm hala içime sinen bir isim olmadi ilerde demesin nasıl bir isim koyeunuz
merve2116 nurfeyz Bnde Şuan isimler arasında Sena ismi düşündürüyor ama sadece sena sade mi olur diye bilemedim
nurfeyz merve2116 ya işte biz de baya düşündük hala düşünüyoruz ama çok zormuş cidden isim seçmek. Sena da bence güzel isim ben tek isim taraftarıyım. İki isim günün sonunda hep tek isme düşüyor :)
mombabydad nurfeyz ben hiç bilge erkek duymadım kesinlikle unisex de değil bildiğin kız ismi çok da güzel :) Ama farklı bana güzel gelen isimler ; Lara Bade Pera Alin Karen Doğa Luna Nefes Deva