dygtrgy1 Merhaba arkadaslar kayseride hangi hastanelere gidiosunuz cinsiyeti kacinci haftada ogrendiniz Sehir hastanesinde doktor onerilerinize de acigimm
Ftmnur11 dygtrgy1 Erciyes kartal hastanesi rakip turan 16+3 de öğrendim kız bebek 11+5 de tahmin etmişti,dün kesinleşti :)
nurdantapann dygtrgy1 Erciyes hastanesi Özlem katırcıya gidiyorum ben cinsiyeti tahmin olarak 13. Haftada Adana’da öğrenmiştim 17. Haftada Özlem hoca kesin olarak söyledi
dygtrgy1 rabiauns Erkilet bana cok uzak ildem polikliniğe gidiyorum ama ablam erkilette oturuyor birgün kismet olursa gideyim oraya kontrole
Yazmelegi_ dygtrgy1 Medical Palace de doğum yaptım Dilek hanımda Arada kontrollere ildemde kıvanç şahin veya bilge yavuz kekeçe gittim. 1 kere de ismet beye gitmiştim. Şehir hastanesinde ise mustafa oğuz yılmazı öneririm
dygtrgy1 Yazmelegi_ ismet beye gittim cok hosuma gitti ilgisi galiba onla devam edicem tokide oturuyorum zaten sehir hastanesinde de mustafa oguzu cok ovduler orda da ona gidicem kismet olursa
annelik132 dygtrgy1 Bayramdan sonra ilk muaneye gidicem erciyes hastasinde bir doktor arkadasımın önerisi ile bakalım insallah memnun kalırım
1ogrencianne dygtrgy1 erciyes hastanesine gidiyorum, mehmet cahit gözüakçaya. Memnunum 11. haftada kıza benziyor demişti, 15. haftada kesinleştirdi. Şehir hastanesinde de mehmet karahançer’i önermişlerdi
asellinafunda 1ogrencianne banada aynı tahminde bulundu hayırlısı bakalım bşr kızım var gönül İstiyor farklı duyguyu tatmak ama hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla dünyaya gelirler 🥰
asellinafunda dygtrgy1 merhaba canım Erciyes hastanesine Cahit gözüakçaya gidiyorum 11 haftalık kız tahmin etti bakalım hayırlısı 😊
asellinafunda merveeeeeeeeeeeeeeeeeee bilgili güleryüzlü sakin biri bende tavsiyeyle gittim canım memnunum anlatır herşeyi detaylı bir şekilde