elifoykum Arkadaşlar şehir hastanesinde yeni doğum yapan arkadaşlara sorum dikiş nasıl oluyor yapıştırma mı yoksa sonra gidip ipleri aldırılan dikiş mi atıyorlar ? Doğumdan sonra kum torbası koyuyorlar diyorlar bu doğru mu bilen yazabilir mi lütfen
meltemmustafa elifoykum ben eğitim araştırmada yaptım ilk doğumum dikiş yapıştırmaydı kum torbası koymadılar bana elleriyle bastırdılar alttan kanamaya bakıyolar o an acıdı ama hemen geçti 2 veya 3 defa bastırdılar biraz arayla
fatoss_ elifoykum geçen bizim gelin oldu Bursa Şehir Hastanesi’nde dikiş atıldı on gün sonra da gidip dikişleri aldırdı
gamzeakarsu17 elifoykum hastaneyle ille alakası yok ameliyatı yapan doktor neyi tercih ediyosa o olur sana sorulmaz özelde yapıyosan patron sensin.ben vajinal denedim 32 saat sancı aldım açılmam olmayınca sezaryene geçtik.masaya aldılar doktora dedim ki hocam yapıştırma mı olacak dikiş mi dedim.seni şimdi 7 kat kesicem sen dışardaki en kolay dikişi soruyosun dedi önemli olan dış dikiş mi sence dedi bozdu beni
elifoykum fatoss_ merhaba bende Bursa Şehir Hastanesine gidiyorum hangi doktora doğum yaptı gelininiz memnun muydu acaba
elifoykum gamzeakarsu17 yani o da doğru da bide ameliyattan sonra dikişlerle uğraşmak istemiyor insan zaten canın açıyor yeterince Allah başka birşey vermesin tabi
Havin49_ elifoykum ben eğitim araştırma da oldum yapışkanlı karnıma hiç basmadılar kum torbası da koymadılar
suragungor elifoykum ben uni hastanesinde dogum yaptim dikisler kaynayan dikisti sonradan dikis aldirmadim kum torbasi koyuyorlarmis ama bana getirmeyi unuttular ben hatirlatinca getirdiler ama cok az koydum daha gerek yok dediler
demirrleydi_ elifoykum ikinci doğumu araştırma hastanesinde yaptım duruma göre karar veriyolardı benim normal dikişti 10 gün sonra gidip aldırdım ama lazer dikiş olanlarda vardı
Fatmanur_0416 elifoykum ben bursa şehir Hastanesi’nde doğum yaptım dikiş sonradan alınan dikişti kum torbası değil de daha uyuşukken 2 defa gelip bastırmışlardı çok hafif hissetmiştim ağrısı yoktu