Prensesmom_ betealt korunmasiz gun aşırı cinsel ilişki ve sıcak su merdiven inip çıkma penquen yuruyusu yapabilirisnizn
babyso betealt adaçayı , hurma, ahududu çayı, aksak yürüyüş , göğüslerinizi çörek otu yağı ile masaj yapıp sündürebilirsiniz
edaegemetin betealt bu konuyu ilk hamileliğimde araştırmıştım korunmasız ilişkiye girmenin en etkin yöntem olduğunu dinlemiştim bir kaç yerde. Gerçekten de denemiştim sancılarım başlamıştı gecesine
betealt sadece1selda 🥲🥲 çok zor gercekten. Kız çocukları erken gelir demişlerdi ama kandirildim sanırım 😅🥲
beyzayasarr Merhaba bende 38+5 oldum , Benim doktorum bir kaşık hint yağı içmemi önerdi daha önce deneyen olmuş muydu acaba?
askbaby_ beyzayasarr bunu biri yapmıştı burda , birliktelikten sonra hint yağı içmiş sabahına doğurmuştu. Ama hint yağını araştırdığımda çok ciddi yan etkileri çıkıyor internette, kafam karışık yoksa bende yapacağım
Duygukul beyzayasarr evet hint yağını bende duydum kuzenimde onu tavsiye etti hurmayı kaynatıp suyuna 4 damla hint yağı dökersen hemen sancıların başlar dedi henüz sonuncu aya girmedim 8 deyim ama gelmezse denemeyi düşünüyorum
Beyza-mkl22 Bende 40 oluyorum bugün, dün gece nişan olduğunu düşündüğüm bir kanama geldi ama hala gelen giden yok