gulteeeenn Demir ilacına başladık 11+5 im ama bu sabah ilk kez aldım aç karınla çok kötü kustum siz nasıl kullanıyorsunuz Tardyferon ilacı.
nurozgur gulteeeenn ben suya karıştırılan saşe kullanıyorum sanah aç karnına içip geri uyuyorum gayet tadı da güzel diger haplar beni mahvetmişti
mom28_ gulteeeenn gyno ferrol kan ilacı başlandı banada normalde sabah ac alınıyormus benim karnımda kramp yaptı doktorum yatmadan once iç dedi tok aksam alıyorum bi sorun olmadı
allyslife gulteeeenn ocean gummies çiğnenebilir formunu kullanıyorum, yoksa içemiyorum maalesef bulantımı çok arttırıyor ve kabız yapıyor eczane demirleri
gulteeeenn 097 zaten bulantım vardı prizin kullanıyorum iyi geliyordu ama demir ilacını alınca çok kötü oldum bıraktım doktor öyle dedi başka başlayacak
097 gulteeeenn bulantı yapıyor diye bıraktım bulantı halen de var kansızlık da var son hafta bakalım ne olacak
benik 097 bende içmedim diye kansızlık çıktı doktor doğum tehlikeli geçecek dedi size hiç öyle bir şey dediler mi artık içsendr faydası olmaz
097 benik benim doktorlar kan alıp sonuçları açıklamıyor bile elimden yüzümden belli kansızlık ama ne yapayım çok bulantı oluyor bu son ay biraz normal geçti
Gks_01 gulteeeenn limon portakal suyuyla içmeyi deneyin . Birde uyumadan önce deneyin ben hertürlüsünü denedim başaramadım 🙂
leonlulu gulteeeenn bende hem hap hem saşe suya atılan mide bulantısı şikinlik yanma yaptı çok düştüğü için damardan aldım canım tavsiye ederim ilerleyen zamanda daha da düşüyor demir depom boşalmış resmen doktorunla görüş yükseltmezse damardan al bulantıda yapmıyor birkaç ay idare eder
benik 097 gerçekten aynısı ya dün sancım vardı kan sonuçları aldılar kansızlık var dedi niye ilaç içmedin bende korktum şimdi içeyim bana hiç kansızlık olduğunu söylemediler diye sonra dedi doğum çok zorlu geçebilir hamilelikte kansızlık çok önemliymiş 😞
Tortilla gulteeeenn doktora soyleyın baska ılac yazsın yada 1 hafta ara verıp tekrar deneyın. Bende kopuk kopuk kusma yapmıstı gyneferon ılacı. Bır hafta ara ver dedı doktorum oyle yaptım bırsey olmadı