Herkese merhaba 🥰
Bu mecrada hamilelik haberimi verdiğim günden bugüne ulaştıran Allah’a şükürler olsun…
30 nisan da doktor randevum vardı sabahı mide bulantısıyla uyandım gece de sancılarım vardı ama ben sancı olduklarının farkında değildim doktorun yanına gittiğimde ilk nst’ye bağlandım düzenli sancılar çıktı zaten eşim de benimle konuşuyor ama onu dinleyemiyordum sonra ultrasona geçtim oğluş kanala yerleşmiş açılmaya da baktı 1 santimden fazla var dedi zorlamak istemiyorum dedi artık doğumu planlayalım dedi bende hala erken eğer durum çok ciddi değilse bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedim
çünkü planlı sezaryen istemiyordum her zaman çocuklarım gelmek isteyince gelsinler diyordum doktorum da şimdi gitsen bile akşam geleceksin sancı ve açılman var dedi ama suyun patlama ihitimalini göze alamadık çünkü kordon önde geliyormuş sıkıntı olabilirmiş neyse doktorum ben hastaneye geçiyorum sende gel dedi dediği gibi klinikten çıkıp hastaneye gittim gayet güzel saatler geçirdim hem sancılarımı hissettim hem de hastane odamı/kapımı ellerimle süsledim çok güzel oldu her şey gönlüme göreydi bebeklerin de gelmek istediğini hissettim sonra sancılarım sıklaştı ameliyata alındım ilk spinal anestezim değildi hiç acı hissetmedim çekiştirme hisleri diye çok bahsediliyordu ama o anın heyecanından onu da hissetmedim yani sürecin bir parçası olarak düşündüm hiç etkilenmedim sonra bebeklerimi yanıma koydular ikisi de öyle güzeldi ki pembe güller gibi yanımdalardı çok güzeldi beni uyuttular dikişlerimi atıldı odaya gelince de iyiydim hiç ağrım sızım asla olmadı ayaklarıma his geri gelince hemen ayağa kalktım tuvalete de gittim zaten sezaryen istemememin sebebi iki çocuk var ben kendi derdimle uğraşmak istemiyorum diyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı normal doğurmuş kadar rahattım kızım hep benimleydi ama oğlum 6 gün küvezde kaldı ama ona da bebek gibi bakmak deyimini yaşattılar çok güzel ilgilendiler biz kızımla iki günde taburcu olduk o bana teselli oldu eli boş dönenler napıyor nasıl dayanıyorlar diye çok üzülmüştüm. İkizlerimle 16 günlük olduk ben çok mutluyum onlar yanımda onları emzirmek onlarla temas etmek beni çok keyiflendiriyor ilk 40 gün görev gibi ilerleyecek gibi emzir doyur gazını al bezleri değiştir derken 2 saat geçiyor ama biliyorum ki hepsi bir süreç ve bitecek her yeni gün dün olmaya mahkumdur bugünü en güzel şekilde geçirmek en mantıklısı bebekler 2300 2450 doğdular kilo kaybı oldu tabi ki sütü sağıp şırınga ile vererek kısa sürede toparlanma sağladık sizlere de tavsiye ederim mama da veriyorum onu da yine şırınga ile veriyorum bu sayede meme reddi yapmıyorlar hemde emmek kadar zorlanmadıkları için efor sarfetmiyorlar kilo kaybı çok az oluyor benim hikayem bu kadar Her zman pozitif düşündüm ve pozitif ilerlemesi için elimden geleni yaptım son olarak benim bebekler ikiz kiminizinki tek bebek kimilerinin üçüzleri var zorluğunu konuşmak yerine güzel bakarsak güzel olur herkes ikiz çok zor olucak derken daima güzel bakmak sadakadır hadisi ile önüme baktım kimseye aldırış etmedim güzel bakalım her şey güzel olsun okuyan herkese sevgilerimi iletiyorum teşekkür ederim 💕✨