tugceesnygt ftmanurklc ne demek hepimiz aynı süreçten farklı şekilde geçiyoruz sadece biraz sabır 😇 kendini mutlu edecek seyler yap sen mutlu olursan bebis de o kadar mutlu huzurlu olur 😘
ftmanurklc Buhati kolik bir bebek değil ağlamıyor hiç anne sütü veriyorum yetmediğini düşünüyorum mamayla destekliyorum benim tek korkum gözlerinin açmaması korkutuyor sadece
ftmanurklc ssdml çok korkuyorum dikişlerim vs var yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum 2 saate veriyorum bi şekilde uyandırıp
Buhati ftmanurklc normal canım daha yeni doğdu maşallah de sakin bir bebek olacak demek ki benim oğlum da öyleydi 1 ay sonra gaz sancıları oldu onun harici bir huysuzluk yapmadı maşallah
ftmanurklc Buhati gaz sancısı bizdede var Suan ona bi huzursuz diğer şeyler de normal şükürler olsun bende kendimi topladım herkese teşekkür ederim kızlar 🫶🏻
gzmnrhal Buhati İyim şükür bebegim dogum kilosu 2.200 gramken ilk tartan 2.800 yazdigi icin bir gün gec fark edildi gelisimin zayif oldugu sarılık varmis isiga aldilar ama ciger flaan iyi çok şükür
Buhati gzmnrhal benim bebeğim de fototerapi aldı aşkım tez zamanda çıksın inşallah geçmiş olsun ve gözün aydın uzun ve güzel ömrü olsun inşallah ❤️❤️