sarilale123 Kızlar bebeğim makat geliş, hemde kafa önde gidiyor böyle giderse sezaryen olacak . Ama devlette ki gibi özelde de 2 gece mi kalınıyor acaba? Bilgisi olan varmı??
HakanKemal sarilale123 evet canım 48 saat dolması gerekiyor benim devlette oldu 48 saat beklemek istemedim bunaldım hastanede sürekli tansiyonum düşüyor yükseliyor yanımdaki kadını boğacaktım annem tuttu beni bebeklerin dibinde car car telefonla bağırarak konuşuyor suriyeli Türkçe de bilmiyor oğlum sürekli uyandı o kadının yüzünden bende imza atarak çıktım hastaneden
aslliasya sarilale123 ben özelde 1 gece kalınıyor diye biliyorum ama çevremdekiler sabah girip ertesi sabah çıktılar planlı sezaryen ile
Caglaidil1903 sarilale123 Ben 5 sene önce Özelde Sezeryan oldum sabah girdim bir gece kaldım ertesi sabah çıktım
sarilale123 HakanKemal ya yok artık nasıl insanlar bunlar. İnsanın sabrını deniyorlar.İmza atınca sıkıntı olmadı değilmi.
sarilale123 aslliasya teşekkür ederim, zaten son dk dönmezse bizim ki de planlı olacak büyük ihtimalle
sarilale123 Caglaidil1903 planlı sezaryen mıydı peki? Acaba acil sezaryen oluncamı 2 gece tutuyorlar özel de
gulcegul Normalde 2 gece kalma hakkınız oluyor ama bazen hastanın durumunda sorun yoksa ve kendi de çıkmak istiyorsa 1 gece sonrası taburcu ediyorlar
sarilale123 gulcegul özel içinde geçerli değilmi bu durum, yani kalmak mı mantıklı çıkmak mı bilemedim
sevdakalin sarilale123 gülüm kız kardeşim de özelde yaptı sezeryan 1 gün tek kldı ama bazı özellerde farklı olabilir sanırım sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🙏🏻
sarilale123 sevdakalin çok teşekkür ederim, ben de acaba acil sezaryen olursa falan sıkıntı olunca mı 2 gece tutuyorlar diye düşünmeye başladım. Bazıları 1 bazıları 2 gece tutuyormuş değiniz gibi
gulcegul Ben hemen ertesi gün çıkmak istemiştim iyi hissediyordum ama doktorum hastane uzak diye çıkma bi gece daha kal hakkın var zaten demişti hastane de çok ilgiliydi kaldım
sarilale123 gulcegul benimde hastane evime uzak, heleki bir de İstanbul gibi bir yerde trafik olursa daha sıkıntı. Sizce kalmak mı mantıklı çıkmak mı?
tortillam_ Bende ve 2 arkadaşım da sabah/öğlen girip ertesi gün öğlen çıkış yaptık. Gaz çıkarmanı söylüyorlar. Bildiğim kadarıyla gaz çıkarmadan yollamıyorlar
sarilale123 tortillam_ gaz çıkaramadım diyelim imza atıncada mı çıkış olmuyor o zaman . Teşekkür ederim
HakanKemal sarilale123 yükselen düşen tansiyonum eve gelince normale döndü 😅 benim sezaryenim pek kolay geçmedi sürekli kan takıldı bana doktor son testleri yapıp öyle izin verdi çıkmama 27 gün oldu çok şükür toparladım kendimi sezaryen yerim hala biraz da olsa acıyor ama geçecek dedi doktorum aynı yerden iki defa kestiler ya
nazliigul sarilale123 onu bilmiyorum ben doğum fiyatı sormak için gittiğimde normal doğumda 1 gece yatış sezeryanda 2 gece dedi
Caglaidil1903 sarilale123 sarilale123 Evet Çatım dardı Planlı sezeryan oldum 1 gece kalınıyor Aksi sağlık sorunu olmadığı sürece veya sezeryandan sonra gaz yapamazsan yapana kadar çıkartmıyorlar
sarilale123 HakanKemal demekki sinir stres etkilemiş senii orda. Keşke odalar hep tek kişilik olsa. Sonuçta bebek biri ağlasa diğerini uyandırıyor. Kansızlık varmıydı peki öncesinde yoksa sezaryen demi çok kan kaybettin canım .ooo daha çok yeni taze annesin desene 💕 bu ikinci sezaryen miydi orayı anlamadım neden iki defa kesildi?
gulcegul sarilale123 evet evet zaten özelde yapmıştım bende sezaryen bi ameliyat olduğu icin iki gün yatış hakkın var
gulcegul sarilale123 ilk doğumumda kalmak mantıklıydı tabi hastane guzel ilgileniyordu evde bekleyenim yoktu ama simdi oğlum var bekleyecek iyi hissedersem çıkarım diyorum