aslliasya görümcemi dinledim onunda ilk gebeliği onunda erkek bebeği oldu normal doğum onun yaşı sadece 22ydi benim 18 şuan cinsiyet erkek bende normal düşünüyorum o yüzden anlattırdım herşeyi daha kötü oldum ama ölüm anı tattım dedi acıdan bayıldım dedi kemiğinin kırıldığını düşün dedi sürekli dakka başı kırılıyor sanki dedi sancı o kadar şiddetli dedi dogurana kadar açılman olana kadar ölüyosun resmen dedi sancıdan agrıdan birde suni sancı verdiler dedi koluna kadar soktu vajinama bebek için genişlik yaptı dedi resmen içimde organlarımın içindeydi eli dedi sonra birde dikişim oldu kesem dedi onu da anlattı onun ağrısını birde uyuşturmuyolarmış sonra doğum bitişinde sürekli kanamaların olacakmış dikiş ağrı olacakmış daha ya daha doğrusu çok zor hamilelik doğum çilesi zor agrısı ve ben bunca hepsinden çok korkuyorum çok canım yanıyor çok düşünüyorum piskolojim bozuldu benim düşünmekten acaba yapabilicek miyim demekten ben dayanamam kaldıramam demekten nasıl olcak demekten bir terslik olacakmı demekten herşeyi düşünmekten korkuyom