bebekveannesi35 Belimden kasıklarıma bacaklarıma vuran agrı var saat 9 dan beri dayanılır bir acıydı ama 15 20 dakikadır regl oluyomuş gibi agrım var benim bacaklarım kopacak neredeyse 37+2 haftalık hamileyim
cileklimatcha bebekveannesi35 Doğum sancısına benziyor kaç dakikada bir giriyor, dinlenince geçmiyorsa gerçek sancı olabilir. Düzenli giriyorsa sancılar hastaneye gidin beklemeyin 🥹
bebekveannesi35 sakaryamm54 bacaklarım çok sızlıyo zor dayanıyorum agrısına ilk gebeligimde suni sancı aldıgım için sancı olup olmadığını da anlayamıyorum
whsh bebekveannesi35 rabbim yardımcınız olsun Benim de ilk doğumum suni sancıyla oldu şu an ikinci gebelik erkekler geç gelir diye söylüyorlar sizin cinsiyet nedir acaba
bebekveannesi35 whsh ikiside kız canım ilk kızım 39+5 te doğdu 3 cm açılma var diye yatışım yapıldı o zamanlar evim uzaktı risk almak istemedik yattım 6 cm e kadar açılmam oldu sonra ilerlemedi suni sancı verdiler öylelikle oldu
cileklimatcha bebekveannesi35 Anladım canım sancılar geçmezse hastaneye git açılma var mi diye bakarlar daha netleşir o zaman
bebekveannesi35 dil65_ ultrasonla baktılar normal dediler alttan baktılar 3 cm açılma dediler nstye bağladılar şimdi