sinemysbaby Ben de hiçbir şey almadım hiçbir hazırlığım yok endişelenmeyin aynı durumdayız. Hatta maddi olarak borçlu durumdayız. Haziranın 15inde maaşı aldıktan sonra rahatlayacağız borçlar açısından hem de yeni bir eve taşınacağız iki sebepten ötürü bir şey alıp hem maddi hem fiziki yük etmek istemedim kendimize. İlk gebeliğin olduğu için şimdilik sadece araştırıyorum bebek arabası, park yatak vs. Zaten kirada ve gurbette olduğumuz için oda falan yapmayı düşünmüyorum park yatak iş görecektir ilk etap için diye düşünüyorum bakalım. Ama görümcem de 29 haftalıkken hastaneye yatırıldı apartopar ve erken doğumu oldu aynı hiçbir hazırlığı yoktu. Bebek doğunca zaten küvezde kaldı eve gelemedi ama görümcemin hastanede eli ayağına dolandı çantası hazır olmadığı için. Enişte pijama almak için alışveriş merkezine falan gitti, değil depend normal pedi bile yoktu yani siz düşünün. Bu açıdan düşününce de biraz biraz en azından ihtiyaçlara başlasak diye kendi kendime düşünüyorum ama durum malum.. İnşallah aylı günlü zamanında kolaylıkla olur her şey 🤷🏼♀️🥹