37 + 5 de normal muayene gittim hiç bir ağrı sızı yokken suyum biraz azdı zaten doktor bana bayağı azalmış yatış vermem gerekiyor dedi şok oldum zaten normal doğum istiyordum ama bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim doktor 2.03 gün suni sancının olacağını söyledi ama acıdan ölceğimi demedi tabi neyse öğlen saat 12:30 gibi yatış yapıldı ve saat 1:30’da suni sancı verilmeye başladı. O gün akşam 11’e kadar düşük dozda suni sancı verildi çok hissetmiyordum ve gayet rahattı hep öyle olacak sandım suni sancıyı kapattılar sabah saat 7:00’de tekrardan vermeye başladılar saat 10:00 gibi yavaş yavaş şiddetini hissettim yanımda annem vardı belim ve kalçalarıma doğru ağrım oldukça masaj yaptırdım saat 5:00 oldu ve eşim geldi eş desteği burada çok önemli kesinlikle her sancıda belime masaj yaptırdım sancı veriliyorken o çok severek gittiğim NST cihazından nefret ettim çünkü yatarak sancı çekiyordum pilates topu falan hikaye her sancı gelişinde yere çömeldim açılmam oldukça çok sancı şiddetlendi ve akşam saat 9:00’da açılmam dokuz santim olmuştu illa on santime Bekletecekler neyse saat 11:00’de tekrardan baktılar hala dokuzdu ama ben açıdan ölüyordum dedim artık yeter ben bu çatıdan kalkmıyorum beni bir şekilde doğurtun zaten bulunduğum hastane odada doğumdu annem ve eşim dışarıda benim acı çekmeme dayanamadılar ikisi de bir köşede ağlıyor ellerinden bir şey gelmiyordu o kadar çok bağırmışım ki hastanenin bahçesinden sesim geliyormuş yarım saat 40 dakika sadece kındım öyle bir şey ki içinden bir şeyler gidiyor akıyor sanki bebek çıkıyor ama sadece saçları görünüyor diyorlar ama sen sanıyorsun ki gövdesi çıkmış kesirleri hissetmedim zor dogurdum 3 kg 440 gram dikişleri biraz hissettim ama iç ve dış dikiş 20:30 tane vardır rahat tam 38 haftalıkken doğdu o kadar zor doğdum ki ama bu güzel duyguyu çok şükür sağlıcakla kavuştum o gün normal doğuma tövbe etmiştim şu an bir hafta oldu kendimi toparlıyorum sadece dikiş olan yer hariç iyiyim suni sancıının zor olduğunu söylüyorlar ama inanmıyordum gerçekten de çok zor keşke riske atmayıp suyun az olduğu için direközelde sezeryan olup geçseydim