2princessmother 25255 eslem2121 hilalaselll4 Doğuramadım yaa sancım var ama düzene girmiyor 🥹 hastaneye gitmedim evde düzene girmesini bekliyorum gece uyumadım hiiiç yorgunum perişanım Sancı da çekiyorum üstelik ama düzene girmiyor napsam bilmiyorum
25255 2princessmother yaaa bende diyordum doğurmuştur Allah yardımcın olsun ya bence de bi hastaneye git yardımcı olurlar belki bende geldim ki doktoruma bakılayım o yokmuş başka doktora kaldım suan ya malesef 😏🫠
2princessmother Fatmanur_0416 aşkım şuan iyim ya arada sancı geliyor düzensiz düzene girmedi gitsem beni mahvedecekler diye bekliyorum evde Yatıyom kalkıyom top üstünde yuvarlanıyom 🤣🤣🤣🤣
Fatmanur_0416 2princessmother bence de gitme 🤣🤣🤣 ben de erken gittim perişan olmuştum çok rahatsız olursan gidersin bebeğin hareketlerini de takip et sancıları da takip etmeye devam et hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah ay çok heyecanlandım 🤭🤭
25255 2princessmother ay ve evet gitme ya vallaha benimde suan alttan çok ağrım var baskı var ama yok nts de sancı çıkmadı diye doktor 3 gün sonra gel dedi kendi doktorumda değildi hiç sorma ya çok yoruldum ya
2princessmother 25255 yaa seninde tez vakitte gelir inşallah bu Bebem baya şakacı benimm gelsin tokatlıyıcam totosunu ha 🤦♀️😩
25255 2princessmother benimkide öyle kasılıyor o kadar kasıklarıma ağrı doluyor felan ama yohhhhhhh 😂