dilannaltan eminey25 37+0 bekliyorum ben de en son iki cm açıklığım vardı pazartesi doktor kontrolüm var
sinemnayis Ben de 39+6 bebek hareket edince vajinaya aniden bıçak saplanır gibi ağrı girip geçiyor başka da belirti yok bu doğum başlangıcı mı sizce ? 2 gündür oluyor biraz da kasık ağrısı oluyor yine geçiyor geliyor falan
sultan1453 sinemnayis bende de oluyor ama gelen giden yok doğum başlamıyor maalesef sadece hazırlık aşaması gibi bir şey bende 40+6 oldum hâlâ o batmalar geliyor geçiyor
25255 sinemnayis 39 dayim bende ayağa kalktığım zaman çok ağrım oluyor bi sure ve bazen dediğiniz gibi bebeğin hareketleri çok canimi çok yakıyor ya
rugayyebkr 39+3 bende hala bir belirti yok doktor 40+3 den sonra suni sancı veririz dedi ama bakıyorum 41 hafta olan da var neden böyle birşey dedi acaba doktor
sadece1selda @sultan1453 merhaba suniyle başlattılar fakat açılmada ilerleme olmadı bebeğim strese girdi sezeryan oldum bugün sabah iyiki de sezeryan olmuş kordonu dolanmıştı boğazına 41+1 de oldu
Reyyollela ikizannesiiiiiiii fayda derken doğumum başlamıştı o hafta 37+5 te 4 cm gitmiştim hastaneye
ikizannesiiiiiiii Reyyollela kaç kere yaptınız hareketleri acaba bende 37+4üm cuma günü kontrolüm var