efnanhiraa https://mutluresim.com/images/2026/05/16/XPA0iS.jpg. Üsteki dün alta ki bugün yaptım nimo erkenle yaptım negatif kasette poztif anlamdım gitti geçen ayda pozitif aldım bir akc testr ama 5 gün erken regl oldum kürtajdan sonra dongum kisalmaya başladı , 27 29 arası oluyorum 30 Eylül 2025den beri
-incivera efnanhiraa benim de 5 gün var ama hala test yapmadım geçmesini bekliyorum günümün ama sizin 5 gün olmasına rağmen çok net çıkmış
efnanhiraa ballim_dunya evet ilk dakikada çıktı pembe akarken ufaktan belli olmaya başladı ben resmi şimdi çektim belki ondan öyle gözüküyor sonradan çekip ekledim buraya
baharli efnanhiraa banada bu şekilde yalancı pozitif vermişti geçen ay Freely kanda negatif çıkmıştı yeniden test yap oda pozitif çıkarsa var demek ki
elifsuleyman01 efnanhiraa bence var cnm o markayla daha önce çok denedim yanıtlmadı bir kaç gün önce benim test bu şekilde çıktı kan verdim hamileyim Darısı senin başına benimkide kürtajdan sonra
efnanhiraa baharli Yaprakunallar -incivera bilmiyorum başka test yok regl mi de kestiremiyorum geçen ayda pozitig aldım ama 5 gün erken oldum 30 eylülden bu yana regl erken oluyor 2 3 gün 30 günü baz alırsam 21 de olmam. Lazim ama beklicrz mrcbur