zeyuss Kızlar bilginiz varmı canım hiç dışarı çıkmak istemiyor hareketsiz kalıyorum evde yapsak sıkıntı olurmu
Prensesmom_ zeyuss herhangi bir riskin yok ise çok hızlı olmamak kaydı ile yapılabilir evin icinde bile yürümus olmanız yeterli
allyslife zeyuss yapabilirsin tabii, doktorumun da onayıyla 12.haftadan beri aktif yürüyüş ve hamile pilatesi yapıyorum. 45 dakika-1 saat o gün enerjime göre yürüyorum, 50 dakika da pilates yapıyorum.
Rosegold zeyuss canım ben spor salonuna giderken 6 aylık hamiş biri geliyordu koşu bandında 20 dk yürüdüğünü hatırlıyorum yavaş tempoda. Biraz araştırmak lazım erken haftalarda daha az olabilir ama sonuçta avm gezerken de ben öyle yarım saat yürümüşlüğüm var dinlenmeden
zeyuss Prensesmom_ canım evde mutlaka yürüyoruz dubleks merdivende çıkıyorum ama yetmiyo yürümeyince çarpıntım oluyo yürüyüş şart gibi
zeyuss allyslife doktoruma yazdım ona cevap vermedi canım gidince tekrar soracağım ama yarın bende hafif hafif başlıycam hem sağlık hemde yediğimin hepsi yağ olsun istemiyorum 😅😅
allyslife zeyuss kesinlikle çok önemli ya, hareket bereket gerçekten🫠 19.haftamdayım, kilo almadım daha, bunun etkisine çok inanıyorum🫠💖
zeyuss allyslife gerçekten hareket bereket ama çocukla çıkmak çok zor geliyor her gün her gün bi düzen kurmam gerekiyor bende 13+4 üm
allyslife zeyuss evet çocukla zor olur haklısın, evde yürüyüş bandı ile hiç olmazsa bir yerden başlamış olursun iyi olur