bimucize Bir hafta önce doğum yaptım ve bebeğimin poposunda Sakral gamzesi var delik yok sadece çukur var derin olmayan, çevresinde yada tanıdıklarında böyle olan var mı çok korkuyorum
elaefem bimucize benim 5 yaş oğlumda var bebekken farketmiştim ultrason felan çektirdik gayet normal olan bşymiş korkulacak bşy değil merak etmeyin bazı bebeklerde olurmuş.doktor ultrason çektirmenizi istemedi mi bi bakılsın diye
butterflyys bimucize kızımın karnında var canım oyuk değil de Gamze gibi diyim hiçbir sıkıntısı olmadı şuana kadar şükür 4 yaşında
dilaradoyan bimucize iki kızımda da var. Büyük kızımda delikte var hatta. Her ikisinin de ultrasonu temiz çıktı. Herhangi bir sorun yok o yüzden ☺️ bebeklerde sık oluyor sanırım ultrasonu tedbir amaçlı istiyorlar. İçiniz rahat olsun temiz çıkar inşallah
bimucize Birde ben 24 haftada fetal Mr çektirdim orda omurgasında herhangi bi sıkıntı yok yazmış ondan içim biraz rahat ama yinede endişeleniyorum sizin oğlunızun ki çukur muydu nasıldı
elaefem bimucize gamze gibi bşy hafif çukur şeklinde.çogunlukla hiç bi sorun çıkmıyor bu gibi durumda.ultrason çektirince için rahat eder.
bimucize dilaradoyan ayy içimi nasıl rahatlattınız anlatamam Allah razı olsun doktorlar en ufak birşeyde korkuttukları için endişelenmemek elde değil çok sağolun cavabınz için
Premsescik bimucize 3 kızımdada var eşimdede var genetik galiba çocuklarınkine doğunca detaylı bakıldı bir sıkıntı cıkmadı
bimucize Premsescik eşinizde varsa muhtemelen genetiktir yani bebeğimin amcasında da varmış herhalde bide ablamda da var bizimkide genetik olabilir diye düşünüyorum inşallah öyledir ve bi sıkıntı çıkmaz