auroraa92 Bende 2 düşük yaptım doğal yolla gebe kalıyorum ama rahim şekil bozukluğum vardı tüp bebekle ikizlere hamileyim şuan 31 haftalığım. Rahim filmi çektirdiniz mi
Civciv54 auroraa92 rahim filmi çektirdim bir sorunum yok her şey normal. Sizin sadece rahim kaynaklı mı düşükleriniz
Mavikelebek- Civciv54 Evet canım ilk denememi Sakarya Adatıp’da yaptırdım, 2. Denememi momart tüp bebek merkezinde yaptırdum. Şimdide Cem Çeliğe gidiyorum Brüksel Tüp Bebek Merkezine
auroraa92 Civciv54 aret kamar a yaptırdım. Rahim ameliyatı da olmam gerekebilirdi ama yapmadı bir kez daha deneyelim dedi. Ortaya koydular koydukları yer güzeldi ve bebeklerim hemen tutundular. Çok şükür 32 ye doğru gidiyorum.
Civciv54 auroraa92 rahim filmim temiz herhangi bir sıkıntı yok eşimde sorun var bir de pıhtılaşmaya yatkınlık var bende hayırlısı Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Civciv54 Mavikelebek- gittiğiniz yerler Sakarya da mı peki. Bir de buralarda PGT testi yapıyor mu doktorlar özelde genelde yapılıyor deniyor
Mavikelebek- Civciv54 Civciv54 Kuzum İlk denememi Sakaryada yaptım. 2 denemem iİstanbulda ve yeniden İstanbulda tedaviye başladım o yüzden Sakaryada bilmiyorum yapılıyor mu. İllaki yapılıyordur belki ama laboratuvarda ya da özel genetik kliniklerinde diye düşünüyorum. Ama artık normal hastanelerdede genetik bölümü var PGT yaparlar mı bilemiyorum ne yazık ki 🤲
Mavikelebek- Civciv54 Amin canım benim inşallah. Evet öyle kuzum ama Rabbim inşallah bizlere çiçekli yollar nasip edecek 🤲🌸☺️