Nursemom 1umutturyasamak ne güzel geçmiş çok şükür 🤲🏻Bende magnezyum içicem bundan sonra hergün. Bolca dinlencem bakalım 😐
Zuzu97 Nursemom hayır kendi isteğimdi çünki açıklık sancı falan yoktu ve ben artık dayanamıyordum yatıp kalkmakta zorluk çekiyordum
Nursemom Zuzu97 hıı anladım canım. İnşallah erken doğmaz benimki de, geçer yada azalır bu bacak ağrısı topallama. Yoksa bende sezaryen isterim bu şekilde kendi ihtiyaçlarımı bile zor karşılıyorum nasl sabredilir 😔
Nursemom 1umutturyasamak doktorun verdiği fitil geçirdi biraz iyi geldi 2-3gün kullanabilcem ama inşallah sonra yine ağrımaya başlamaz da gebeliğime sağlıklı şekilde devam edebilirim. Bu şekilde stres oluyorum ister istemez moralim bozuluyor bebek te etkileniyor sonuçta
DmtBrn Nursemom ben suan 33 haftalık oldum bir gece sağımdan soluma dönerken sol taraf vajınama ağrı girdi 26 haftslıktı.hala devam ediyor bi cok doktora gittim bebek iyi ni sıkıntı yok rahöin büyüyor kaslar esniyor denildi
Zuleyhakaan Nursemom bende o haftalarda çok topallıyordum. Magnezyumunikiye çıkarttı doktorum bide maden suyu içmeye başlayınca rahatlamıştım.
EbruKrhn Nursemom canım kalça ağrsını 2 hafta çektim bende hatta burda post açmıştım geçmeyecek sanıyodum ve geçti çok şükür 31-32 de yaşadım şimdi 33 deym birşey yok çok şükür doktorda kalsiyum ve magnezyum veriyo ama onları içmeden geçti benmki