neanladinyurdagul Yasafi-23 banada oule geldi … sknti yok demekki 5 veya 6 haziran benimde 35 haftaligim
aysea1 Yasafi-23 sezeryansa eger elinizden geldigi kadar 39 40 haftayı bekleyin doktorunuzdan isteyin anne karnında bebek daha iyi gelişiyo özelliklede son haftalarda
Yasafi-23 dgngr iyi mi yani sizce. Devlete gidiyorum dr. Denk gelmez diye korkuyorum. Dr.imde memnunum
orhismommmmmm Yasafi-23 o nasıl oluyor ya ben suan 35+3 haftalığım. Doğum tarihim 19 Haziran görünüyor ?
ebrudefnee orhismommmmmm uygulamaya baktıysanız uygulama 40. Haftayı baz alıyor ama seseryanda doktorlar genelde o haftayı beklemiyor o yüzden olabilir
ebrudefnee orhismommmmmm seseryan olacaksanız daha erken tarih verebilir doktor ama normal doğumsa artık ne zaman gelirse
defnosunannesi_ Yasafi-23 evet normal 1 hafta önden gidiyor bebiş ,tarih olarak 6.6.26 yapmak istedi doktorum bana da sordu bende uygun güzel bir tarih dedim anlaştık ,ilk kızım sezaryen olunca ikinciyi normal kabul etmiyorlar
buse76 Yasafi-23 ben bugün tam 33 haftalık oldum daha gün vermedi bana tam olarak ama 39 ü görmeyi çok isterim sezeryan olacak benim