leblebi_ Nzisty neden böyle bişey düşündün ki bu kişiyle alakalı tamamen sağlık problemin yoksa hiç bişey olmaz stres olmaman gerekiyor senin
nkkl Nzisty bu haftalarda böyle düşünmek çok normal hep diken üstünde oluyo insan ama kötü düşünmeyin ağır kaldırmayın stres yapmayın gerisi Allah’ın bileceği iş
dgngr Nzisty bende çok korkmuştum. Yüksekten 30-40 kilo rahmine düşse falan neyse de normal zamanda eğer genetik bir şey yoksa durmuyomuş diye biliyorum. Kırkma
elifsn23 Nzisty canım bu dönemde olumsuz şeyleri okuma lütfen kendin ve bebeğin için. Ben de en başta o hatayı yaptım hangi haftaya girsem o haftada başıma gelebilecek şeyleri okuyordum stresten başka bir şeye yaramıyor bu durum
Nzisty leblebi_ ailede 2 kişinin de durdu ama benden bağımsız insanlar yani 2 gün önce de çok güçlü atıyor kalbi dedi ama yine de korku var
leblebi_ Nzisty hiç korkma stres yapma kötüyü çağırma doktor iyi diyorsa kendini bunaltma etkiler çocuğu
buketdeniz19 Nzisty Sağlıksız olduğu için durur genelde canım ilk trimester deki kayıplar genelde kromozom sorunlarından sonlanıyor bende yaşadım 6. Haftada kalp atışını duyduk 9. Haftada kalbi durmuştu rutin kontrol esnasında öğrenmiştim