Portlek Kızlar sunny baby park yatak alan veya kullanan var mı nette biraz daha pahalı ama bulunduğum şehirde bir mağazada uygun fiyata buldum alıp almamak konusunda kararsızım
Portlek Ezgimstf canım seninki sunny baby ne olarak geciyor siesta ve tiamo diye iki model var sanırım boyutu falan veya nasıl cok kararsızım bu haftasonu alacaz inş
Portlek Akdasd renk veya boyutu nasıl acaba önereceğin bise var mi kız bebek benimki ama pembe istemiyorum şu yeşili olan cok ilgimi çekmişti
Ezgimstf Portlek canım ya şimdi baktım benim ki crystalbaby miş yanlış hatırlamışım kusura bakma o kadar çok marka bakınca karıştı 😂 valla ben memnunum boyutunu da büyük olanından aldım
Akdasd Portlek dur canım nette benimkinin aynısını bulup linkini atayım ben nettwn almadım ama aynısı nette vardı
Akdasd Portlek https://bebekbutik.net/urun/sunny-baby-624-siesta-park-yatak-oyun-parki-60x120-cm-mavi13928/
Portlek Ezgimstf 😂😂 olur canım anlarim valla ben de pek farkli değilim şuan kafam allak bullak oldu bakmaktan😂
Portlek Akdasd baktim simdi canım evet bu siesta bi de tiamo varmış her ikisine de bakmıştım magaza az daha uygun derse alırım ins haftasonuna
Portlek Akdasd ben de anlayamadim farkını haftasonu gittiğimizde detayli sorarim ama telefon actim her iki model de var boyutları farkli dedi