parla94 Yakınlaştırıp filtreli de baktım ama yok maalesef. Erken gebelik testi kullan bence daha hassas çünkü. İnş bebek vardır 🍀
umutetm Cimcime30 ay inşallah en kisa sürede sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım aminnn allah isteyen herkese nasip etsin bizede
umutetm Cimcime30 valla gitmedim diğer adeti görene kadarda gitmek aklımda yok hiç günlük yaşadığımız hormon değişikliklerindendir deyip içimi ferah tutmayı planlıyorum ama bi huzursuz da oldum işte
umutetm Cimcime30 gecikmedi adet oldum ama böyle koyu döküntülü geçer benim su gibi akıntılı 2 gün sürdü 3. Gün lekelendim bitti normalde 5 gün sürer garip oldu iste
Cimcime30 umutetm bacım ben pımprıklu olmayım da kımler olsun her Gıtmem de bısey çıkıyor ıkı kere polıp cıktı rahım kalınlığı çıktı geçen ay kist cıktı
aslptek Cimcime30 reglime iki gün kala yaptım silik çıktı şuan 6+2 gebeyim iki gün sonra bi daha yap sabah yine silik çıkarsa kan ver
aslptek Cimcime30 her zaman net olmayabilir eğer varsa çok yeni oluyo inanır mısınız yüzlerce test ve bir düşükten sonra uzman oluyosunuz stres yapmayın bi iki gün daha bekle yap ya da kan testine git