Aleyflxx
Benimde 12. Haftada %60 erkek olabilir sadece tahmin çok erken cinsiyet için dedi 18. Haftada kesin kız dedi bacak arası pozisyonu çok netti hatta bana da gösterdi klitorisini falan detaylı anlattı gelişimi de iki hafta önden gidiyor organları daha net belli şuan erkek diyemem kız dedi kesin kız dedi hatta bugün detaylıya girdim perinatolog dalga gecer gibi tarama sırasında cinsiyeti sordu bende aynı böyle anlattım hocam siz ne görüyorsunuz dedim %50 erkek %50 kız dedi bitince söylerim dedi tarama bitince hiçbir bilgi vermedi taramayla ilgili bilgi vericem dedi öncesinde ama hiç bişey söylemedi tarama bitince toplanabilirsin cinsiyeti de erkek dedi sonra ben odadan çıkarken dalga gecer gibi ister bana inan ister doktoruna dedi kahkaha attı yani tarama raporunda da cinsiyet hakkında erkek/ kadın genital organı izlendi yazıyormuş ama bende öyle bişey yazmıyor onu yazmadığı gibi daha bir sürü sorun da yaşadım ama cinsiyetle ilgili olan buydu yani tekrar kendi doktoruma ve farklı bir doktora gidicem