ahsozge Kızlar bugün hafif sancılarım çıktı nst de ama bazıları yüksekmiş 70 lere çıkmış rahim uzunluğu da 26 mm dedi baş aşağı pozisyonda. Bugün vuruldum iğne yarın yine dedi. 2. Gebeliğim bu. İlk i 32+3de doğmuştu kızım. Doktor yine ne olur ne olmaz yaptı iğneyi. Benim yine hissediyorum hafif kasılmalarım oluyor. Nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim. Peogeston 200 mg geceden geceye vajinal olarak kullanıyorum. Sizce riskli miyim yani sabah akşam kullansam fayda eder mi progestanı doktora sormayı unuttum o an.
semahayall ahsozge benimde aynı şekil , ilki 33+5 erken doğum , celestone oldum bende , Progestan kullanıyorum geceden gece ye , ağızdan kullanıyorum ben (ağızdan daha etkiliymiş) şu an 35+0 ım , inşallah vaktini bekler bebişler
anneelik ahsozge ayniyiz ilk gebelik 32 de dogdu bu gebelikte ayni kanama var sanci var ve doktor erken dogum dedi hastanede gozetimdeyim her an dogum olabilir
hollyymollyy Bence doktorunuzun söylediği dozda kullanmaya devam edin, her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapması iyi olmuş kafanız daha rahat olur. Biraz daha sabreder umarım minikk🤭 siz de doğum tetikleyecek hareketlerden kaçının dinlenin
ahsozge semahayall inşallah 🙏 siz hep yatıyor musunuz nasıl gün içinde hareketleriniz ev işi vs durumlarınız
pelinkarakus Aynı durumu geçen hafta ben yaşadım . Sancılarım durmasa acil sezaryene alınacaktım . Serum ve ciğer geliştirici vuruldum . 1 haftadır sadece yatıyorum tuvalet harici kalkmıyorum . Günde 3 litre su içmemi tavsiye etti doktorum kasılmalara iyi geliyormuş .
ahsozge pelinkarakus çok geçmiş olsun size de Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah vaktinde doğarlar