lrnrbn_ aslliasya vitale 40 Ofm 40 Şifa 40 başka yere sormadım ve muhtemelen ben şehir hastanesinde yapıcam arkadaşım orda yaptı çok memnun kaldı çok temiz ve ilgililermiş
aslliasya lrnrbn_ bende şehir hastanesi ile ilgili çok güzel şeyler duydum ve annem başka bir işlem için yattı 1 gece çok memnun kaldık tertemiz ve çok ilgililerdi
YazeeL Saimenur lrnrbn_ şehir hastanesin de SSVD yaptırıyorlar mı ben 2. Yi SSVD yaptım 3. De artık normal doğum olarak geçiyordur diye düşünüyorum
Betulnur61 aslliasya Memorial doğum paketi yokmuş muayene SGKlıya 4300 Sgksız 4750 Doğum 60 bin Mayıs sonu haziran gibi ara zam gelebilirmiş Medstar muayene 3600 Doğum 48 bin Doğum paketi 115ve 130 bin 130 binlik hoca profesör diğerleri uzman 115 bin
Saimenur YazeeL ben şehir hastanesini çok bilmiyorum prosedür nedir.Ama heralde 2 normalse normal yaptırırlar çünkü sonuna kadar normal devam ettirıyorlar
YazeeL Saimenur her doktor yönelmiyor bir sezeryanım olduğu için o yüzden de korkuyorum tekrar sezeryan yanlısı doktora gitmeye 1. Gebeliğin de insan o kadar bilmiyor ki hiç bir şeyi doktor ne derse tam diyor
YazeeL Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum özelde olsa daha iyi olur aslında eşim yanımda olsun istiyorum medstarda falan yok mu doktor bildiğiniz doğum ücretleri ne kadar birde
Saimenur YazeeL medstarda Fatma hanım var gelinimize ve arkadaşıma normal yaptırdı.Ben biralar ye Ali Fuat’a gıdıyorum biz de normal dıye konuştuk tabi son anda bu sıkıntı çıkarsa ya da kılo 4 u aşarsa o zaman ne olur bılemem
YazeeL Saimenur benim ilk Doktor’um ali fuattı bilgili doktor ama sezeryan yanlısı benımm ilk gebelik riskli bi gebelikti belki ondan belkide sezeryanı sevdiğinden bilmiyorum sezeryanaa yönlendirildim
Saimenur YazeeL doğrudur.Bana sordu nasıl istersın dıye ilki normal ve normal devam etmek isterım dedım tamamdır dedı.
aykinn Ben medical parktan doğum paketi her şey dahil paket aldım 98 bin tl sadece doğum 60 dı en son biraz pahalı ama ilgi ve doktorlar çok iyi
YazeeL aykinn doğum paketi çok gerekli mi ben Burdur’dan geleceğim ve 28 haftamda veya 32, haftadan sonra Antalya’ya başlamak istiyorum burda devlete gidiyorum o zamana kadar da tüm testler yapılmış olur rutin kontrollerde giderim diye düşündüm
aslliasya aykinn yani diğer hastaneler 50 bin olduğu yerde medicalpark 60 olması iyi geldi ama genel olarak fiyatlar yüksek 1-2 gece için
aykinn YazeeL bu haftadan sonra kesinlikle gerek yok sadece doğum ücretlerini araştırıp içinize sinen doktorla devam edin bence🙏☺️