Bugün kurula girdim. Kurul kapısında beklemek çok zordu. Benim gibi tüm annelerin bir derdi var, hepsinin farklı farklı. İçeriye eşiniz ile beraber alıyorlar ya da bir yakınınız. Tek başınıza almıyorlar, malum söylenenler çoğu zaman yıkıcı olabiliyor ki çoğu anne kapıdan ağlayarak çıktı. O yüzden başınıza böyle bir şey gelirse tek gitmeyin. Önceki perinatologlar hafif çene geriliği ve hafif alın düzlüğü görünüyor demişti ama kurul çene ve alnı normal buldu. Fakat burun kemiği tek taraflı değil 2 taraflı bir çatıya sahip, bizim burun kemiğimizin bir tarafı yok denecek kadar küçük diğer tarafı ise hipoplastik olduğu söylendi. İzole burun kemiği hipoplizisi tanısı netleşti. Wes sonucuna göre tekrar görmek istediler, 24 haziranı her şekilde beklememiz gerekiyor. Bu arada kurulun önerisi ile bir gende mutasyon tespit edilmesi durumunda anne baba olarak o mutasyon bizde de var mı acaba diye ayrıca bakmaya başladılar, eee bunun içinde ekstra ücret ödedik laboratuvara. Genetik doktoru %98 bişey çıkmayacaktır ama emin olmak istiyoruz dedi. İnşallah dediği gibi olur ama çok üzgünüm, çok yıprandım. Bebek tekme atınca bile içim eziliyor, korkudan yüreğim yanıyor, sanırım panik atağın eşiğine geliyorum. Allah kimseye yaşatmasın bunları, çok zor.