Alya05 Keşke adil evlense büyük ihtimale öyle olur adil kızını öyle harcamaz Esme karakterini hiç sevmiyorum 😁🤣 Onun yerine İrem helvacıoğlu olsaydı daha iyiydi
Yazmelegi_ Alya05 adil eleniyi harcatmaz bence kendi evlenir. İrem Helvacioglu da iyi olurdu sen anlat Karadenizden dolayı hakimiz🤣
myangelson Alya05 ben izliyorum da şuan daha 26. Bölümdeyim 😂😂 oğluşumu uyuttum gidip izleyeceğim hatta 😅
Alya05 Yazmelegi_ evet öyle olur adil evlenir büyük ihtimalle daha güzle birini getirecekler 😂 Olabilir bide iremşn oyunculuğu daha iyi görmedin mi sen anlat Karadeniz de nasıl dı diziyi resmen yaşıyordu kadın çok inandırıcı Bu diğeri Aleyna bile diyince sirin oluyorum ona 😂😂
Alya05 beautiful_ eleniyi kurtaran kişi Adile diyor Benm bir oğlum bir kızım var. Diyor ya bana damat olursun, yada kızın bana gelin olur ve sizi orda bitti
osimdiannee Alya05 izlemek isteyip ikinci bölümde kalan ben 🤣 Ulaş Tuna Astepe’yi çok seviyorum yaa taaa sen anlat Karadenizden beri 🫶🤣
Alya05 osimdiannee 😁🤣maşallah çok ilerleme olmuş 😁😁 bende ulaş için izliyorum bide Fatime ve iso çok iyiler evlendikten sonra çok şeker oldular