Momsell Merhaba, sütüm tek başına yetmiyor mamayla destekliyorum. Günlük sağımlarda da ancak 60-90ml arasını görebiliyorum tüm gün sağdıklarımı birleştirerek. Bestlak damla kullanıyorum. Sizin öneriniz var mı bu durumda olup da sütünüzü gerçekten arttırdığına inandığınız bir ürün ya da evde yapılacak bir şey falan?
Kartaly Momsell bol bol emzirip yada sağıp göğüslere daha çok süt ihtiyacı var diye uyarmak , bebekle ten tene temas etmek, bol su içmek, incir, yulaf, hoşaf, kuruyemiş yemek. Uyumak, dinlenmek.
melismersin Momsell bira mayası diyorlar. Hatta e bebekte falanda var. Çevremde hep öyle duydum. Doğum yapan arkadaşlarım söylemişti banada.
Buhati Momsell sağım yapılan makine çok önemli eğer memeyi sonuna kadar sağamazsan üretim artmıyor süt üretimi fabrika gibi ne kadar ihtiyaç varsa o kadar üretiyor dibine kadar sağılmadığı zaman vücut buna süt tamamen içilmedi demek ki bu kadarı yeterli diyerek o sınırda tutuyor süt miktarını. Yani vücudun bebeğe yeterli miktarda süt üretip seni de mastit olmaktan koruyor diyelim. ekmek yiyip su içsen bile artar bir de stres etkiliyor uyku da çok önemli bu arada
Elailelale Momsell Tahin helvası, Tahin-pekmez, bol su, bol dinlenme-uyku, rezene çayı. Benim bildiğim bunlar çok etkili.