yurdtas Doğum 18-26 haziran arasında bekleniyor kızlar çikolata için erken mi yaptırayım çıksın aradan diyorum,nereden yaptırsam bilemedim önerdiğiniz bir yer var mı ?🌸
dgngr yurdtas erken doğmazsa bir sahaki ay trendyoldan yaptırmayı düşünüyorum ben. Erken doğarsa eşim çikolata yapan bir yerden yaptırıverir artık
yagiz_didem yurdtas ben Fethiyeçikolata Dan sıparıs verdım buzluklu falan koruyuculu gonderıldı gayet güzeldi hazıran sonu en geç temmuz ortası doğum gözüküyor ama uygun şartlarda saklayınca bozulmuyor 1 senee
zey55 yurdtas ben tredyoldan sipariş verdim çünkü çikolatacılarda çok pahalııı 100 adet çikolata metal kutuda isimli süslü şekilde 670 TL’ye aldım
yurdtas dgngr sordum bende yakındaki pastaneye isimsiz veriyoruz ismli isterseniz 3 gün önceden dedi bilemedim bende erken mi değil mi
yagiz_didem yurdtas çok güzel ilk çocuğumda da ordan almıştım çeşidine göre degısıyor fıyatları ben cam kutuda aldım 2800 100 lü
gedikkkk yurdtas Ben böyle yaptırırım yaptırırken sorun çünkü hazırlık aşamasının 3 hafta olduğunu söylediler bende biraz erken verdim
yurdtas gedikkkk böyle atlıkarıncalar aldım bende etiket bastırıp kutulayacağım içlerine bir tane çikolata koyarım belki
yurdtas yagiz_didem gerçekten cam kutulu çok güzelmiş çok beğendimm güzel günlerde kullanın sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🌸
zey55 fyzn01 Dün sipariş oluşturdum bugün kargoya verilmiş pazartesi salı elimd olur diye düşünüyorum