falbay Kızlar çok şükür benim 14+2’de kendini gösterdiii çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor sizde durumlar ne gösterdi mi kuzular😍
baltuntas falbay 14+4 daha kontrole gitmedim haziran ayına kaldı kontrolüm geç ve net öğreneyim istiyorum sağlıklı hayırlı olsun 🌷 sizin cinsiyetiniz nedir
falbay kelebegim123 pozisyonu olduğu halde emin olamıyorlarsa kız oluyor genelde sağlıkla gelsin inşallah en yakın zamanda öğrenirsiniz🥹💕🌸
falbay happyela biraz erken tahmin etmişler ya bana 12-13 civarı söyledikleri tahmin çıkmadı kız olabilir demişti doktor, dün erkek olduğunu öğrendik🥹💕
kelebegim123 falbay 16 haftalıkken %70 kız dedi ama tam emin olamadı yinede 🥲 haftaya randevum var bakalım inşallah artık kesin sonuç alırım 🥰
falbay baltuntas ay aslında en güzeli ya ben biraz kurtlandım çok sabırsızlandım öğrenmek için, normalde en iyisi haziran civarı siz mantıklı davranmışsınız😅💕
happyela falbay ayyy 🙈 bana da kız dediler ama bakalım değişmez inşallah yaa 🙈 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
papatyaseverrrrr falbay ayy benim de çıkmadı 12. Ve 14. Haftalarda doktorum yüzde 70 kız demişti fetalle erkek olduğunu öğrendik 😂
falbay ikncibebgm doktorunuza helal olsun valla bu haftada söylemek cesaret ve bilgi birikimi ister maşallah sağlıkla gelsin minik kuş😍💕
falbay happyela insan artık kızım/oğlum diye sevmek istiyor ya hemen de benimsiyor çok haklısınız inşallah gönlünüzdeki olur hayırlısıyla🥹💕
happyela falbay Kesinlikle öyle 🥹 amin canımm benim hepimizin gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah 🥹🙏