Tgbatem Yildizim ewet bende onu dicektim unuttum hikaye çok duygulandırdı yeni doğan yoğun bakımı ücretsiz en kral hastane de olsa ücret talep edemez detaylı fatura isteyip sgk ya bildirin o parayla çocuğun tedavisini yaptırırsınız daha iyi dr lara giderdiniz
tazecikanneee Tgbatem aynen üstelik acilden giriş yapıldı kalp hemde fakat ücret çıkardılar ki 3.düzey hasta olarak geçiyor ve 3.düzeyin herseyini devlet karşılamakta bizden birazda para koparmaya çalıştılar 180i arayacağımızı söyleyince hesapta bi yanlışlık vardır felan filan dediler ücret almadılar sonra
YagmurDaskn tazecikanneee Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️❤️❤️ Evladımızla sınamasın bizi inşaAllah
Asimommm tazecikanneee bnm kızımda doğuştan kalp hastası. Sizin gbi doğduktan snra morarmasıyla farkedildi. 5 kez açık kalp ameliyatı ve 1 anjiyo oldu. Şmdi 2buçuk yaşında ve herşey geride kaldı. Satırlarınızda kendimi gördüm. Bizzat ileri evreleri de yaşamış biri olarak size diyorum ki HEPSİ GEÇİCEK GÜÇLÜ OLUN..
tazecikanneee Yildizim sigortasız olduğu icin üstelik acilden giriş yapıldı kalp hemde fakat ücret çıkardılar ki 3.düzey hasta olarak geçiyor ve 3.düzeyin herseyini devlet karşılamakta bizden birazda para koparmaya çalıştılar 180i arayacağımızı söyleyince hesapta bi yanlışlık vardır felan filan dediler ücret almadılar sonra
Tgbatem tazecikanneee işte alabildiklerinden alıyor pislikler biraz dişli olmak gerek insan sağlık olunca o an onu düşünemiyor maalesef ödeme yapmamanıza sewindim 😊bebiş de iyi olsun hemencik inşallah
tazecikanneee Tgbatem aynen öyle bilmeyen biri olsa geçiriyorlar insanlara benim yattığım yerde 5000istedi bizden oysaki 3900dü indim kendim görüştüm hemşire olduğumu öğrenmişler hemen kem kum etti başhekim yardımcısı ben içeri girer girmez sevk olan bebeğin annesi misin demeye başladılar 3900de benim icin ödedik Fatoş’a vs istedim tutuştular mesela
Selenge tazecikanneee Canım ağlayarak okudum. Sonu kurtuldum, eve çıktım, bebeğimle çok mutluyuz, diye bitecek diyerek okudum hem de. Okudukça çoook üzüldüm. Umuyorum bebeğin sağlığına kavuşur, Rabb'im size bağışlasın minik meleğini. Geçmiş olsun. 🙏🏼
tazecikanneee Selenge çok şükür şimdilik evimizdeyiz yatağına yuvasına geldi miniğim ama 6 aylıkken ameliyat diyorlar o 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum 😣 Rabbim herkesin evladını bağışlasın insallah
Kelebegim86 tazecikanneee Allah sağlık şifa versin size bağışlasın çok üzüldüm gerçekten ama inşallah geçecek bu günler siz sağlam durun ki o da gücünü sizden alabilsin 😞
tazecikanneee Kelebegim86 Allah razı olsun onun o gülüşlerini gözlerini gördükçe güç alıyorum o minik bedeni bana öyle büyük güç veriyor ki 🙏🏻
ylmzynp Çok geçmiş olsun canım, Allah’ım şifa versin, ömürlü olsun. Biliyorum çok üzgünsün ama birşey sormak istiyorum bizlere ders niteliğinde olur, önceki postlarında hamileyken 1 pakete yakın sigara içtiğini yazmıştın, sigaradan dolayı değil dimi bebeğin rahatsızlığı, bende içtiğimi yazmıştım ve hem senin bebeğine hem kendim için dua ediyorum😭
tazecikanneee ylmzynp yani bilmiyorum belki de ondan ama genelde dogumsal oluyor pek etkili değildir diye düşünüyorum ama tabi onunda suçluluk duygusu var gerçi bende de bebekken üfürüm vardı
Asimommm ylmzynp sigarada etki eder tabi ama içinizi ferah tutun kalp anomalileri sigara olmadan da oluyo. Bnm kızım da kalp hastası şükür biz bitirdik ameliyatları ve ben hayatımda sigarayı ağzıma sürmüş insan değilim hamileyken çok da sağlıklı beslenmştim
Neslihant tazecikanneee tabi ki doktor demedikce sen nerden biliceksin. Rabbim saglik versin cnm inşallah en kisa zamanda hic bisey olmamis gbi olsun
ylmzynp tazecikanneee Allah yardımcın olsun güzelim, hakkını helal et direk sordum silemedim mesajı sakın suçlama kendini benim dangalaklığım yüzünden😭 meleğimize dua ediyoruz, Allah sana güç kuvvet versin geçicek 6 ay da geçicek bir bakmışsın 6 yaşına girmiş annesi🙏
Selenge tazecikanneee Allah yardımcın olsun. Zor olacak biliyorum senin anne yüreğin için ancak dua edelim de sonu kolay olsun, yavrun sağlığına kavuşsun. Size bağışlasın onu Yüce Yaradan. 🙏🏼
ylmzynp Asimommm içimi rahatlattın canım, doktorda olcaksa olur diyor, forumu okuya okuya insanlıktan çıktım😭 teşekkür ederim🙏