BeyzZaA tazecikanneee Rabbim şifa versin sizlere bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla inşallah çok zor dönemlerden geçiyosunuz sabırlı olun dualarımız sizinle okurken bile içim parçalandı çok güçlü bi annesin sen hep öyle kal ♥️
Sermin62 tazecikanneee okurken bile canim acidi :'( RABBIM sizede yawrunuzada acil sifalar versin insaALLAH bian once yawrunuzda sizde sagliginiza kavusursunuz :'( dualarim sizinle RABBIME emanet olun ve RABBIM yar ve yardimciniz olsun :'( umutsuz olmayin sakin RABBIMIN kapisi umutsuzluk kapisi degil .. dualarimiz sizinle 😘😘😘
Sermin62 tazecikanneee cumlemizden ALLAH Razi olsun insaALLAH .. ne demek her daim canimmm ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun amin
tazecikanneee Nursemomm maalesef detaylıda hiç bir sorun çıkmamıştı gayet sağlıklı bir bebek bekliyorduk
Bebekim123 tazecikanneee 😢Allah’ım nolur evlatlarımızla imtihan etme bizi sana da yavruna da şifa versin Allah🙏🏻 Çok etkilendim 😭 doktor detaylıdan sonra sürekli muayenelerde kontrol etmiyor muydu canım
tazecikanneee Bebekim123 sürekli kontrol halindeydik üstelik 3 boyutlu ile de bakıyordu ama görünmedi maalesef
Bisaniye tazecikanneee geçmiş olsun canım. Çok zor olmalı bi anda. Benim yeğenim de kalp hastası doğdu. Gebelik sırasında farkedildi. 9 ay takibi yapıldı 9 aylıkken önce anjiyo iki gün sonra açık kalp ameliyatı oldu. Şimdi 22 aylık çok şükür çok hızlı atlattı. İnşallah siz de kolayca üstesinden gelirsiniz
tazecikanneee Bisaniye rabbim şifa versin hepsine inşallah ya🙏🏻 İnsallah bizde kolaylıkla atlatırız 🤲🏻
SevgibiR tazecikanneee canım kıyamam geçmiş olsun balima ☹️ üzülme iyi olur o sezeryan oldum bende normalden 6 cm açıklıkla hemde yapacak bişi yok bosa ağrı çektik üzüldüm senin gibi ama olsun bebekten önemli değil zora girmiş içerde ztn 😭 doğurdun sonuçta aynı agriyi çektik dimi balim doğum ağrısını gördük en azından
tazecikanneee SevgibiR aynen öyle bebek son hafta tersti tekrar döndü bas geliş oldu sancım gelmedi vs vs bekledim ama nasibimde bu vardı demek ki 🙏🏻 Allah razı olsun 🤲🏻
Ayz tazecikanneee inan bana hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum.anne olmak güçlü olmayi gerektiriyor iste.allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin .benimde 40+1 acilmam yok 3 4 gün beklycem inşallah suniyle açılır tek.dilegim
tazecikanneee Ayz sen insallah açılırsın ben maalesef 2 cm anca açıldım nerdeyse iki günde ki o sancıyla baya açılmam gerekirken 😣 nasipte yoktu Demekki diyorum 🙏🏻Allah razı olsun 🤲🏻 sende bir avazda kurtulursun sağlıkla kucağına al insallah 🙏🏻🤲🏻