gmzkr beeyzax 33 te 2050, 35 te 2500, 37 de 2900, 38 de 3300 oldu haftaya sezaryenle alacaklar tahmini 3500 falan olacak benimki. Sizinki de gayet iyi zayıf falan değil. 34 haftalık bebeğin 5 kilo falan olmasını mı bekliyor bu insanlar anlamıyorum.
sadissss06 Kızlar bende 30+1 de gittiğimde kilosu 1513 gr sizce normal mi ya kız bebek bizimde 31 haftalık şuan 32+1 de kontrolüm var
mamabear beyzaygun Allah bağışlasın 😊benim de erkek. En son 21+5 te gittiğimde 435 gramdı. Şuan 23+4 haftaya kontrolüm var merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba 😌
sarilla99 33 te 2200 35 te 3000 kiloydu pazartesi doğumum var 37 haftalık olucaz ama kilo alımı durmuştu 36 da gittiğimde 3060 gramdı
sudeli4 beeyzax 3 ü geçer cnm asla zayıf bi bebek değil kimisi 39. 40 ü tamamladığı halde 2800 doğuruyor mesela anne karnındaki duruma göre değişiyor hepsinin gelişimi başka cnkü senin gayet iyi karbonhidratı kesip protein ve meyveye ağırlık verirsen Hızlanır kg alımı
nesliily ayzesa ya bir de benim dun kontrolde poposu aşağıdaydı zıplıyor mu napiyor tekmeler hareketler hep asagida mesanem de vajinam da aurekli yalvarıyorum dön artık dön diye
bebekuffgbkm Zeyneplemutluluk bende ne olursa onu yoyorum ama öyle iştah yok en çok hamur yiyom bı kaç gündür pekmez yedim erken dogursa kilo az olur diye korkyom ilk cocugunda erkn doğdu yoğun bakım süresi oldu yorumsun için çok teşekkür ederim
Zeyneplemutluluk bebekuffgbkm teşekkür ediyorum. İnşallah vaktinde gelir. Burdan okuduklarıma bakarsak kimisi kaşar muz kilo aldırıyor diyor kimisi ne yese fayda etmiyor sıkmayın canınızı kızım 39 haftalık olmasına rağmen 2 buçuk doğdu hiçte sorun yaşamadım doğduktan sonra toparlanıyorlar sağlıklı doğum dilerim size de 😍
mamabear beyzaygun olması gereken aralıkta bence baş karın bacak vs diğer ölçümler de normalse endişe etmeyin bu haftalardan sonra başlıyorlar asıl kilo almaya 🙏🏻
ayzesa nesliily aşağı tekme veya dokunmaları bıçak gibi sızı oluşturuyor mu sende de aşırı canımı yakıyordu öyle olduğunda