susami Ekim/Kasım bebişleri burada toplansın 🌸 Cinsiyeti öğrenen anneler yazabilir, henüz öğrenmeyenler de tahminlerini paylaşabilir 💕 İkiz anneleri de unutmadık 👶👶✨ Kız-kız, erkek-erkek ya da karma tahminlerinizi de yazın 🌷
atiyeunlu susami kasım annesi olucam ben hiçbirşey hissetmiyorum ama herkes erkek diyor bakalım bayramdan sonra öğrencez inşallah 💕 hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım sizin kız mı erkek mi
busrayalcnn susami 16+5 teyizzzz geçen hafta doktorumuz %90 tahminim var demişti ama parti yapacağımız ve fetal dna sonucunu beklemek istediğimiz için söyletmemiştik ama doktorun tahmini değilmişşş bakalım yarın öğreneceğizzzz. Herkes kız diyor ama erkek hissediyorum 🥹🥰
falbay susami çevremdeki çoğu kişi ve ben de dahil erkek hissediyorduk erkek bebişimiz geliyor Allahın izniyle💕
essrgt Kasım annesiyim şu an 12+2. Haftamdayım 13. Haftada özel hastaneye gideceğim erken mi cinsiyeti öğrenmek için 14. 15. De mi öğreniliyor
kevseracer Ikili tarama testi yaptırdım sonuç alınca sordum erkek dedi ama baska kime gitsem her doktor erken dedi bu ayın 20 sine gidicem baska bir doktora yine sorucam
raley61 13+2 deyim şuanda, Kasım 19 doğum için dendi🤲🌸 bu hafta ikili tarama testine gireceğim 🤲 cinsiyet için çoğu çevremdeki insanlar erkek diyor, ben hiçbir şey hissetmiyorum 🐣🫠🫠🫠
ceyhanbkts susami sizinde sağlıkla olsun inşallah kız erkek farketmiyor ama işte gönülde ne eksikse onu istiyor 🤗
kevseracer susami neye göre erkek demişlerdi belli miydi yoksa yanılma payı yuksekmiydi öğrenmeden önce
kevseracer susami Burda 13+5 haftalıktı erkek dediğinde şuan 15+2 yim 4 5 gün önden gidiyor birde cihazda
emine1309 susami yaaa sağlıkla gelsinn, çok sevindim takibe alayım seni o zaman aynı zamanlarda olucak doğumumuz 🥰