Meralcanciftci İdrare çıkmamda çok dazla kızlar birde sol ayak eklemimde uyuşmalar var bu belirtilere sahip olan tek benmiyim
Aysemlg Meralcanciftci ben 8+4 deyim ikizlerim gelivek inşallah. Saydıklarının hepsi bende 7. Haftadan itibaren başladı canm😢
Enemel Meralcanciftci azalacak canm onlar merak etme daha çok balındasın bebek gelişmeye başlayınca bel agrıların olcak başka seyler çıkıcak ama bu şikayetlerin geçicek
Meralcanciftci Aysemlg yaa allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin şuan nasılsın peki yani bu belirtilerde azalma varmı?
firdesbelge Merhaba kızlar Allah hepinizin bebeşini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Adetime 4 gün varken kan verdim ve beta 11.8 çıktı. Çok mu düşük sizce 🙄🤷♀️
Meralcanciftci firdesbelge allah razı olsun hepimizin inşallah inanki pkadar bilgisizim ki o konularda yanlış yönlendirmek istemem post aç istersen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar eminim sevgiler
Meralcanciftci Enemel şikayetler bitmiyor o halde ama allahın mucizesi anne olmak için herşeye değer sağol sen ve bebişin allaha emanet olun💜
firdesbelge Enemel ay çok sevindim canım içim rahatladı. Aslında düştükleri saymazsak 2.gebeliğim ama gene de çok stresliyimm
firdesbelge Aysemlg yaa gerçekten mii çok sevindim şuanda içimde Bi korku var hep. Ya kimyasal sa VS diye. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız 🙏