peanutbutter Kızlar bunun yaklaşık bir süresi var mı? Sanırım yerleşme kanamasından sonra kanda görebiliriz ama idrarda hemen görünmez değil mi? Gebeliğini yerleşme kanamasından sonra öğrenen tecrübeli anneler de yazabilirse çok sevinirim 🙏🏻
Bhrykndmr peanutbutter Benim ⅘ gün öncesi lekelenmem oldu. Normalde de oluyordu regli olucam diyordum. Hatta doktora gittim tüp bebek tedavisi için. Ama olmadım hamileymişim çok şaşırdım. 😍 Ortalama lekelenmeyle beraber 7 gün sonra kasette çıkmıştı.
egeemomms peanutbutter ilk gebeliğimde adetten 4 gün önce felan gelmişti adet geçtikten 13 gün sonra öğrenmiştim. Diğer hamileliğimi öğrendiğimde adetten 1 gün önce gelmişti ertesi gün yaptım testte kıpkırmızı çıkmıştı.
peanutbutter asil15 Bat dündü aslında ama regl olmadım sadece pembe lekelenme oldu henüz de gelen giden bir şey yok. Ovülasyon takibi de yapmıyoruz genelde geri çekilme yöntemi kullanıyoruz o yüzden dpo da bilmiyorum ama bir şüphelendim. Yapsam çıkar o zaman varsa
peanutbutter Bhrykndmr sanıyorum erken geç döllenme hepsi etki ediyor ya bu da kişiden kişiye değişiyor gibi 🫣🫠 çok teşekkür ederim canım Allah bağışlasın