beyzzsenturkkk cigdemyurddas_12 bende aşırı korkuyordum hatta açıklığımı arttırmak için spor yaptığımda bile tek düsündügüm ablasının kardesini ne kadar cok görmek istediğiydi. sırf seni ablan çok özledi görmek istiyor diye korkmadan cıkarıcam doğurucam dedim inat ettim korkudan ölsem yapamayacağımı bilsem bile sırf doğumdan sonra ki o muhtesem görüntü için sabrettim hatta doğururken yapamam diye bağırdığımı hatırlıyorum ama bebeği kucağıma verdikleri ilk an ay bu çok güzel aynı ablasııı dediğimi de hatırlıyorum 🥹🩷 rabbim o dayanma gücünü kuvvetini veriyor sen hiç korkma ilk doğumumda bilmiyordum korkuyordum ikincide biliyordum yine korkuyordum yani korkuyu yaratan biziz bunu bitirmekte bizim elimizde hislerin çok insancıl ve çok doğal ben inanıyorum su gibi bir doğumun olucak güle oynaya bebisinle eve geleceksin ve tüm yasadıklarını bir keyif kahvesi yudumlarken gülerek hatırlayacaksın💗
cigdemyurddas_12 beyzzsenturkkk duygulandım ayyy teşekkür ederim güzel dileklerin için . İnşallah dediğiniz gibi su gibi geçer kolay olur .🤲🏻
cigdemyurddas_12 beyzzsenturkkk peki siz bu ikinci doğumda normel doğum için ne yaptınız veya hangi egzersizleri yaptınız . Yırtık oluşmaması için
Yaswinn Ne güzel maşallah 😌benim de tam tersi ilk doğumum travma yarattı bende. 38+4’te hastaneye yatışım yapıldı 1 gün sonra anca doğurabildim mahvoldum ama sancıdan ağrıdan. Doğumda da kesi atıldı. Onun da deformesi kaldı birleşmedi……..(küfür)
cennet033 beyzzsenturkkk anladım canım güzel geçmiş doğumun güzel ilgilenmişler ya ondan dolayı sordum
beyzzsenturkkk cigdemyurddas_12 hiç bişey yapmadım 3 yasında bi kızım olduğu için sık uzun yürüyüşler de yapamadım her zaman ki ev işleri vs ilk gebeliğimde ki gibi yürüyemedim yani bende şaşkınım
cigdemyurddas_12 beyzzsenturkkk hm anladım maşallah süphanallah ne güzel ya Allah bizde öyle nasip etsin. Bende durumlar aynı doğum 2 ay kaldı yürüyüşe başlayacamdedim bir türlü başlayamadım havalarda bozuk tam . Dediğiniz gibi hep ev işiyle uğraşıyorum
kimchikimdi beyzzsenturkkk Oyyy maşAllahh maşAllahh 💖 Gözünüz aydın, sağlıcakla büyüsün inşAllah 🐣💖🎉🎉