gulkeceli Bugün doktora gittim 16 +5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim doktor bebeğin eşi aşağıda dedi progestan başladı bu haftalarda bu durumu yaşayan var mı geçen haftada kontrole gitmiştim ama hiç böyle birşey söylemedi
sarilale123 gulkeceli teyzem yaşadı eşi aşağıda olunca hareket kısıtlaması verdiler, kanama olmasın diye ilaç başlamıştır sizede önlem olarak
tortillam_ gulkeceli 21+3 Çarşamba günü detaylı ultrason da dedi banada doktor. Eşi biraz aşağı da kendi doktoruna söyle kanama olursa hemen gel dedi. Kendi doktoruma taa Haziran da gideceğim randevu yok bayram giriyor derken bu sürecde artık ağır kaldırmamaya dikkat edeceğim sanırım
rehsane gulkeceli Aynısını bana da dedi 24. Haftada ama 7.aya kadar düzelmesi bekleniyor dedi sadece cinselliği yasakladı doktor çok şükür şuan öyle bir sorun kalmadı zaten dinlenmek imkansız olurdu 3 yaşındaki oğlumla
AuraMomB Hamileliğimde bede yaşadım ama o haftalarda normal. Onun için çok dikkat edin dinlenin yukarı çıkıyor
mamacitaaa Dinlenince mi yukarı çıkıyormuş? Ben de 23. Haftama girdim detaylı ultrasonda aşağıda arkada olduğunu söyledi doktor. Dinlenmem imkansız ev taşıma aşamasına gireceğim yandım ozaman
suakarsss mamacitaaa hayır dinlenince bildiğim kadar çıkmıyor doğuma kadar çıkabiliyor benimde yakın doktor çıkabilir dedi ilişki yasakladı sadece benim bir tane çocuğum var küçük aşırı hareketli zaten gün içinde dinlenmem imkansız nerdeyse