senaa1258 Doğuma 2.5 ay kaldı bir aya yakındır iç çamaşırlarim sarı lekelenme gibi ve kokulu oluyor sizce sebebi nedir araştırdım enfeksiyon veya erken doğum belirtisi yazıyordu fakat akıntı veya sıvı bir yapısı yok sadece sarı renk oluyor
mavig senaa1258 kokulu olması enfeksiyonu daha öncelikli yapıyor gibi doktora mutlaka gidin ikiside sorun yaratır cünkü saglıkla ilerlesi. İşalalh🩷
serabis senaa1258 erken doğum yazmasının sebebi enfeksiyonun ilerlemiş olmasına bağlıyor o yüzden ilaçla kontrol altına alınır
pnar_58 senaa1258 enfeksiyon ve ilerleyince erken doğum riski oluyor ama geçmiyor o enfeksiyon ben neler kullandım ya hala da kullanıyorum vajinal enfeksiyon+kanda enfeksiyon çıktı kana karıştı artık erken doğum olacak benim mesala . Haziranda olması lazımdı haftaya gün verildi
senaa1258 pnar_58 kan ve idrarda birşey yok dendi kadın doğum doktoruma tekrar gostericem inşallah da yoktur, hayırlı kolay ve güzel şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
pnar_58 senaa1258 amin tsk ederim sizde öyle inşallah sonlara doğru enfeksiyon çoğalıyo dikkat edin doktorunuza soyleyin başta önlem alınsın