Niless45 Kızlar son adet tarihime göre 5+4 günlüğüm. Ama kontrolde kese için 6+6 uyumlu dedi doktor ve yolk sac bebek vs hiçbir şey görülmedi. Korkuyorum bu durum başına gelen var mı
bilgis Niless45 daha çok erken her şey için ben 7 Haftalıkken gittim tam kalp atışlarını duymadığını söylemişti
Yaren_ars Niless45 ben 8 haftalık hamileyken doktor 9 hafta dedi 12. Haftada 14 haftalık dedi neden diye sorduğumda ilk aylar böyle olur cihazdan cihaza bakma şekline göre değişir dedi 25 haftalığım şuan şimdi artık net söylüyorlar korkma bişey olmaz ilk aylar normal
yinemihilal Niless45 aynı durumdaydım, kese on gün kadar ileride gözüküyodu. 8.haftada da kalp atışını dinlemeye gittik. Bebeğim suanda da gelişim olarak on gün ileriden gidiyo korkulacak bir şey yok
Niless45 bilgis ya benim ne yazıkki boş gebelik öyküm var ondan korkuyorum. Siz net olarak kesede bebek ne zaman görmüştünüz peki
Niless45 Yaren_ars yani şuanki tedirginliğim 6+6 uyumlu kesenin bomboş olması. Sat a göre bakarsam boş olması normal geliyor ama diğer türlü korkutuyor:(
Niless45 yinemihilal son adet tarihine göre mi 8. Hafta yoksa kesenin uyumlu olduğu hafta mı 8 di acaba? kesenin uyumlu olduğu haftaya göre 7+6 da tekrar çağırdı. Ama son adete göre 6+4 de gitmiş olucam kafam karışık inşallah bende görürüm kalbi🥺
yinemihilal Niless45 son adet tarihine göre 8.hafta. Tüm takipleri son adet tarihine göre yapacaksın, orda bir karışıklık oluyo genelde.
busesahin Niless45 önceki aydan gebe kalıp üstüne görmüş olabilir misiniz acaba yolk sac ve bebek arkadaşımda 7.5 8. Haftada görülmüştü bebek geç oluşmuştu ondada ama sağlıklıydı şükür aklınıza güzel şeyler getirmeye çalışın dualarım sizinle 🥰
Niless45 busesahin önceki aydan da gebe kalmış olsam kalp duyulması gereken bir aralıktaymışım gibi hissediyorum umarım her şey güzel geçer 🥹 ve yanıt için Çook teşekkür ederimm💐
busesahin Niless45 vajinaldemi duyulmadı 🥹ben son adet tarihinden 6+4 te duydum daha yeni kanamayla acile gittim dün gece kalp atışı duydum yeni oluşmuş vajinal baktılar
Niless45 busesahin vajinal bakmadılar canım işte tam 1 hafta önceydi sadece karından baktı. Yarın randevum var belki vajinalde bakar bu sefer🥹 sen şuan kaç haftalıksın? Sana karnından baktıklarında tamamen boş muydu kese peki🥹
busesahin Niless45 benimde karından görünmedii doktor çağırdılar acile o alttan bakınca gördü hatta ben dedim boş kese felan mı kanamam oldu halaa bebekte yok dedim ilk inşallah sağlıklı sıhhatli sizde görürsünüz🥹♥️
Niless45 busesahin ay canım şimdi çıktım doktordan karından baktı boş gördü alttan baktı yolk sac denilen kese oluşmuş böyle yuvarlak şekilli olan yapı. Bu iyi bir şey dedi doktor ama net kalp için yine erken 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi
esraecem123 Niless45 ilerde olması kötü birşey değil canım ultrasona görede değişiyor ama benim çocuklarda hep önde oldu çünkü erken döllenmeydi ikiside
busesahin Niless45 bende bu gün baygınlık geçirdim progestandan dolayı gittim bir sıkıntı yok dedi kalp atışını karından duydum çok şükür🥹🥰adınıza çok sevindim umarım haftaya kalp atışını duyarsınız♥️