minecikk Hahahah daha önce yazmıştım ilk geceden hamile kaldığım için hesaplar karışıyor an itibari ile bebiş 27 haftalık oldu sanırım 7 aylık diye geçiyor ama ben ayın 22 sinde 6 aylık evli olacam 😄😄🫠 soranlara 6 aylık oldu diyorum çok meraklılar 🤪
ayzesa minecikk maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah 🫶🏻 o esnada 9 ayda zor gebe kalan ben😅 benim de 27+1 oldu bugün 🫠
leefamily minecikk bende öyleyim, şuan 8 aylık ama ben ekimde evlendim 😂😂 anneme diyorum bazen insanlarkn kafası karışıyormuş , aman onlara ne sonuçta hala kocan diyor 😂😂
minecikk glbyzgkhn evet bir de hemen hamile kaldığım için acaba hamile miydi evlendi düşüncesine girebiliyorlar sürekli her seferinde ne kadarlık oldu soruları oluyor bende tam düğün tarihime göre hesaplayıp söylüyorum 😄 kurtuluyorum
glbyzgkhn minecikk en iyisini yapıyorsunuz kesinlikle laf anlatilmaz😅🤩saglikla gelsin bebeğiniz bizde 25+6 olduk
minecikk glbyzgkhn ne güzel neredeyse bir haftacık var aramızda sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
minecikk D_erin1 bilmiyorum bazı yerlerde 27. haftayı 7 aylık olarak alıyor bazı yerlerde ise 28. haftadan alıyor ama 30 hiç görmedim
Baloglus minecikk Gün olarak hesaplandığında tam 30 haftalıkken 7 aylık oluyorsunuz. O gördüğünüz yerlerde 7 ayı doldurmadan yani 6 ayı tamamladığınız gün 7 aylık olarak alıyorlar bence hesap olarak yanlış oluyor.