Evt bilenler belki tanıyanlar vardır burayı aktif kullanıyordum. Taki 18 Nisan gecesine kadar buraya süreçlerimi yazıp fayda sağlamak için yazıyorum . Çok fazla post vardı ben fibi okuyan yazan Bursalıyım şehir hastanesi takipliyim. 15 nisamda sanırım anestezi için 28 Nisana gün almak için anesteziye gittim red verdiler idrarda enfeksiyon sebebiyle enfeksiyon bölümüne gönderdiler odaki bayan doktor iyileştircez merak etme daha var dedi. İki gün sonra annem doğum temizliğe geldi ama üçüncü gebeliğim ve diğerlerinde hiç böyle halsiz olmamıştım neyse akşam oldu halılarım falan tok annem temizlik yaptı yarın devam edecektik. Gece bir anda sağ mide üstümden sırtıma yayılan bir ağrı sonrası neye uğradığımı şaşırdım yaklaşık iki saate yakın nefes alamaz şekilde ağrıncektim o süreçte hissettim sanki iki kızımı yıkadım kendimde banyo yaptım annemi aradım mide ağrım çok eşim gledi annemler kardeşim doğuma alırlar belki bende gelcem dedi bende ne doğumu dedim neyse gittik acilden girdik acilde Zeliha atak vardı bana saçma şekilde alttan muayene yaptılar kan idrar aldılar alttan muayene eyaotırmak istemiyorum dedim ağrım çok niye sen gökyüzündeki doğum yaptın dediler orda bi tartıştım sonra kan sonuçlarımı bekliyorum o esnada çıktı neyse girdim yatış vermem lazım ama yerim yok dedi bu arada perınotolojı takkplıyim. Ne demek yok deyince yüksek ihtisasta 40 yataklı servis var oraya git dediler cıldırdım o ağrıyla ben buraya başım ağrıyor diye gelmedim ölüyorum diye geldim diyince imza atıp sonuçkarıja katlanmam gerektiğini söylediler tartıştım çıktım anons ettiler beş dk sonra Zeliha atak bana seni doğuma alıyoruz dediler neye göre dedim neye uğradığımı şaşırdım 36+5 olmuştum daha yeni bir haftada geriden geliyorduk. Preeaklemsi dediler protein kaçağı varmış neyse bir anda kırmızı üstlü abla arabayla gelip Benı aldı ben şok oldum tabiki neye uğradığımı şaşırdım doğumhaneye alıyoruz dediler eşim kardeşim kaldı ağlıyorum ama nasıl evde iki cocupum var bu amaçla gelmedim diğer doğumlarımda planlı oldu böyle bişi yaşamadım diye neyse normal doğum odasına aldılar başka oda yokmuş o sırada Bursa şehirden mesaj hastanemize hosfeldiniz diye hemen dil altı gibi bişi verdiler tansiyonum 17 neyse hemşire geldi arkasından doktor erkek 5 tane asistan kolunu falan sokup muyaneneediyp millet içinde ultrasondanda bakıyo bişiler söylüyor sen neden geldin diyo bana ismini bilmiyorum ama ordada tartıştım ne demek neden derim ha hasta dosyası açmışlar bakın ordan diyince bana sinir oldu tabi bişiler anlattı asistanlara çıktılar en geç pazartesiye kadar doğum olur dediler pazar gecesi gitmiştim . Başka odaya aldılar tekli nst bağladılar sırtım ağrıyo ama sadede sancı yok. Gelip gidip başak göçere o erkek doktor alalım hocam bekletmeyelim diyo tansiyonum kontrolü altına alınmıştı sabaha kadar bende çıkartırlar diye bekliyorum. Bende başak hanıma derim hocam çıksam ne olur imza atıp çıkabilirsin dedi o erkek doktorda bekletmeyelim hocam alalım diyip durdu sen hissetmiyorsun ama bak ağrın var sancın var vs vs en son diğer hocalarla birlikte basıma gelip doğuma ikna ettiler sabah 6.30 du bana bekle doğuma alınacaksın dediler 11 buçukta gelip hazırladılar doğuma alındım. Sezeryan zaten ben hala küvöze girerim diye endişeliyim doğum olurken bebek çıktı anestezi ekibi berbattı . Kilosunu sordum çünkü geriden geliyordu bana 2700 dedi baksana çok küçük falan yaptılar böyle sonrasında doğum raporuna 2470 girmişler ben doğum dan sonra yanağını yanağıma koyup bebeği götürdüler ben odaya gemdim çift kişilik bu arada benek nerde diye soruyorum gelcek gelcek bir sat oldu. Cıldırdım böyle geldi ten tene temas olayı burdan sonrasını sezeryan olacaklar iyi okusun. Doğum olana kadar olan süre berbattı burdan sonrası benım için kötüydü sadece hemşiresinden dpktırna sürekli geldiler benım meğerse safra kesemde taş çamur olışmıl safra yollarım tıkanmış değerlerin düşmüyo taburcu edemiyoruz dediler ama nasıl ağlıyorum nasıl yani diyorum ne değeri bişi diyen yok karaciğer safraya yapışıyor sisiyor bu kanıma karışıyor enfeksiyon olıyo buna bağlı ağrıyla birlikte tansiyonum yükseliyor idrardada enfeksiyon vardı saten bir hafta yatırdılar hastanede o esnada sonda ayrı serum askısı ayrı karpal tünek sendromu var ellerim uyuşuyor kalkamıyorum yetimden ve ağlıyorum sürekli emsirmede sorun yok emme refleksi gelişmiş sürümde geldi ama stresten gidecek diye ödüm patladı kollarındaki tüm damarları patlattılar ödemden dolayı mecburlardı hemşirelere gelirsek hepsiyle kanka olduk hepsinden Allah razı olsun şeker ölçümlerinde kan almalarda bir hafta üç kere kan aldılar cerrahlar geldi gitti sürekli başıma ona göre yemekler geldi ağladım teselli ettiler hepsi çok iyiydi o kadar diyorum kadın doğum servisi 2 den bahsediyorum sonrasında artık 4. Gün sürekli çift odadayım hemşire benım için bir hastayı çıkarttı tekli odaya aldı temizletti ben geçtim çocuk içinde doktor hemşire hemen yan tarafta bişi olduğunda hemen yardımcı oldular sağolsunlar doğum sonrası özelden farkı yoktu ama doğum kısmına kadar anestezici enfeksiyon var dediğinde Benı nasıl anlamadılar ondayız ve kanda karaciğer değerlerim hep yüksekmiş buna bağlı bişi yapmamaları sebebiyle şikayet açacağım hala sarılığım devam ediyo ameliyat için gün verecekler doğum 19 nisanda oldu daha iki güne kadar iyiyim hergün acillerde fenalaşıp hastaneye kaldırdılar kendimi çocuklarımı gözüm görmedi siz siz olun değerlerinizi sorun alt ast ggt idrar serum plazma Keratinin bunlar önemli şeyler sürecim böyleydi hala uğraşıyorum ihmale gelmez bazı şeyler araştırma hastanesi olmasına rağmen göremediler bası setleri özele de gidin ve idrar ve kanı düzenli yaptırın buraya kadar okuduysanız hakkınızı helal edin