kimiyalida Kızlar ayrıntılı ultrasonda alttan muayene oluyor mu yoksa o da karından mı yapılıyor girenler bilgi verebilir mi ?
dilaradoyan kimiyalida hayır alttan olmuyor. Rutin kontroldeki muayeneleriniz gibi sadece karından ultrason bakıyorlar ☺️
Buhati kimiyalida karından oluyor biraz bastırabiliyorlar haberin olsun benim bebeğim pozisyon değiştirmediği için bastırmıştı baya doktor
kimiyalida dilaradoyan teşekkür ederim 💕 bir arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdiği zaman rahimde açıklık görmüşler ve perinatolojiye yönlendirmişler orada alttan muayene oldu sonra erken doğum yaptı ben de o yüzden merak ettim
dilaradoyan kimiyalida onun açıklığı olduğu için açıklığı kontrol etmek adına alttan muayene olmuş canım. Rutinde böyle değil 💕
bbaskal kimiyalida gerekli durumlarda vajinal ultrason şart her muayenede zaten yapılmaz ama yapılması gerektiğinde bebeğe verdiği bir zarar yok
dilaradoyan kimiyalida doktorunuz gerekli görürse yapabilir ama belirli bir şey için olmadığı sürece genelde doğum öncesi gerek olmuyor. Bakılsa da bir zararı yok
kimiyalida Buhati bunu birkaç kişiden daha duymuştum belki de burada okudum tam bilemiyorum, bilgilendirme için teşekkür ederim 💖
pinkolojii annebebeka benimde bugün vardı ayrıntılı ultrason. Bir türlü yüzünü göstermedi paşam, bol bol sırt izledik doktorla. Yarın tekrar gel dedi. İnşallah nur yüzünü gösterir yarın.