Busradrkc Merhaba kızlar 37 haftalık olduk 💃🏻 Göğüs ucum neredeyse yok ara sıra görünüp kayboluyor aynı zmanda kuru pul pul dökülüyor .. öncesınden önlem alayım dedım hakıkı zeytınyagı surdum sadece o anlık nemlendırdı . Soğanı ortadan ikiye bölüp sürdüm o da işe yaramadı .. çok araştırmalarım sonucunda phlips avent in göğüs kalkanını buldum . Krem olarak da babyme göğüs ucu kremi lanolın 🙆🏻 Önce kremi sürdüm ardından delıklı göğüs kalkanını meme başıma takıp sutyenımı kapattım . Bu sayede surdugum krem kıyafete de degmedi havalandırma delıklı göğüs kalkanı sayesınde de hava alarak uzun süre kremi emmesine İzin verdi 💁🏻 Önemlı olan yara olmadan doğumdan önce önlem almak oldugunu düşünüyorum ♥️ Philips avent göğüs kalkanı e bebek te 119.90 Lanolın baby me krem de e bebekte 29.90 Paranıza kıyıp alın derım . Bebegınız dogunca anne sütünü rahatlıkla içebilsin siz de acı cekmeyın .. doğumdan sonara da bu iki urunu rahatlıkla kullabilirsiniz .. göğüs pedi almayın o da göğsünüze yapışacak ve canınızı yakacaktır . Sevgilerimle 🎈
Tiredmother Busradrkc bu kadar fiyata gümüş kapak almak daha mantıklı değil mi 🤔 sonuçta bitmicek krem gibi her Doğumda kullanılma özelliği de var
Ayazayaz Merhaba Canım malesef bende çok çektim ilk çocuğumda göğüs acısını 😔 o yüzden önlemimi iyi aldım sana tavsiyem Göğüs ucu kremini Doğuma kadar hergün kullan ben lansinoh aldım göğüs Kalkan’ına gelecek olursak ben ebebek indirimimden 86 tl ye aldım Philips avent ama şuan almayı düşününenler Hepsiburada.comda 82 tl di sanırım orayı tavsiye ederim
Busradrkc Ayazayaz teşekkürler benımde en büyük korkum bu ılk bebegım olmasına ragmen ☺️ Gunde ıkı defa suruyorum ıyılesse bile nemlenmesı acısından 💁🏻🤰🏻
Ellaynagme Bu lanolinli kremler bebeklerde alerji yapabiliyormuş, bunu yasayan oldumu onu merak ediyorum bende
Ayazayaz 1umutturyasamak göğüslerinin yumuşaklığına bağlı günlük 1 kere yumuşacık yapıyorsa 2 ye gerek Yok ama kuruluk varsa iki kere yap